Nem csak a lány, de az orvosa is megdöbbent!

 

Azzal a megállapítással szerintem senki sem fog vitatkozni, hogy egy gyermek érkezése teljesen megváltoztatja a szülők életét. Ideális helyzetben egy örök és maradandó emlék

Alexandra és férje boldogok voltak mikor megtudták, hogy a 23 éves lány áldott állapotba került. Kicsit megrémültek, mikor később az orvos közölte, hogy ikreket várnak, de hát számítani lehetett erre, hisz mindkettejük családjában volt már iker terhesség. 

 

 

Ezek után mindenből kettőt vásároltak ahogyan azt egy ikreket váró szülőknél lenni szokott. Teltek a hetek és az éppen esedékes ultrahangon a nőgyógyászuk bejelentette, hogy családjuk nem négy hanem öt fős lesz. Alexandra rögtön sírásba kezdett, de férje megnyugtatta, hogy megoldják.

A kezdeti sokk után, a következő alkalommal már négy pici babát látott az orvos, így családjuk két főből nemsokára hat főre fog növekedni.

 

 

Már a szülés előtt nem sokkal viszont hihetetlen dolgot láttak az ultrahangon. Van egy ötödik pici is!

2013 nyarán mindenféle komplikáció nélkül, császármetszéssel születettet meg a négy fiú és egy kislány.

 

 

A hirtelen 7 fősre bővült családban Alexandra szerint nem egyszerű az élet, öt csemetével, de férjével egyetértenek abban, hogy senkivel sem cserélnének.

 


 

Mindössze 1 a 47 millióhoz annak az esélye, hogy egy párnak természetes úton ötösikrei szülessenek, ráadásul egészségesek. Ez az öt pici és kész csoda, nagyon sok egészséget és sok örömet kívánunk a 'kis' családnak!

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!