Nagy Júliusi szerelmi horoszkóp!

Nagyon sokan keresik a párjukat éppen most is, van aki a boltban van aki munkahelyén, szórakozóhelyen vagy a Tinderen keresi az igazit, de mit tartogatnak számunkra a csillagok a szerelmi életünk terén? Keresd  ki a csillagjegyed és tudd meg most!


Kos júliusi szerelmi horoszkóp

Ebben a hónapban számodra a kommunikáció minden formája kiemelkedő jelentőségű lesz. Beszélgess, chatelj, telefonálj és flörtölj! Ügyelj arra is, hogy a személyes kommunikációt semmi sem pótolja, a netes csevej gyakran félreértésekhez vezet! Ha kapcsolatban élsz, most szinte elmerülsz benne, ha egyedülálló vagy, akkor irány a Tinder, vagy bármely más hasonló. Ne felejtsd el megőrizni a játékosságot!

Bika júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején előkerül valaki a múltból. Lehet, hogy ideje feltenni pár eltemetett kérdést. A hónap közepére igencsak megjöhet az önbizalmad. Vedd fel kedvenc szexi fehérneműdet és emlékeztesd magad, mit is szeretsz a saját testedben! A hónap vége fontos dátumot hozhat az életedbe, dehogy elszalaszd!

Ikrek júliusi szerelmi horoszkóp

Úgy tűnik a hónap elején ellenállhatatlan leszel! Ha egyedül vagy, nagyon jól megy majd a flört egy kedves idegennel. A hónap közepe felé egy komoly beszélgetés is várhat rád, ne félj ettől és oszd meg vele, a véleményed. Lehet, hogy az illető le akarja zárni veled a kapcsolatot? Ha így van, ne tartsd vissza, ha így akarja, talán ez a helyes megoldás.

Rák júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap eleje félreértéseket hozhat partnereddel. Mielőtt kirohanást intéznél felé, nézz magadba is, nem lehet, hogy irreális elvárásaid vannak? A hónap közepén olyan dolgok is láthatóvá válhatnak, amik eddig nem. A hónap végére úgy érzed, sebezhető vagy, de nem szívesen mutatod ezt ki. Légy őszinte és meg fogsz lepődni, mennyire vonzóvá tesz ez a tulajdonság!

Oroszlán júliusi szerelmi horoszkóp

Ne bízz a telefonodban! Lehet, hogy most nem jut el hozzád egy fontos üzenet, így a személyes beszélgetést részesítsd előnyben! Menj el egy romantikus vacsorára a választottal és meglátod mennyivel valóságosabb dolog, mint a telefonbeszélgetés. A hónap közepén lesz egy izgalmas meghívásod. Csak akkor fogadd el, ha tényleg izgat a dolog, mert gondokat okozhat a jelenlegi partnereddel.

Szűz júliusi szerelmi horoszkóp

Most előjön a Szűz kreatív énje, mely segítségével új szemüvegen át láthatod a kapcsolatodat. Ez az oldalad felszabadítja majd a szenvedélyedet. A hónap vége felé olyan energiáid szabadulnak fel, melyek segítenek abban, hogy te irányítsd intim kapcsolatodat partnereddel. Ez pozitív hatással lesz rá, kapcsolatotok tovább mélyülhet.

Mérleg júliusi szerelmi horoszkóp

Ez a hónap forró lesz számodra és ezt nem csak az időjárásra értjük. Új határokat feszegetsz partnereddel, amire a vártnál jobban reagál majd, így te is megkapod, majd amit akarsz. Ha egyedül vagy, a használd ki a hónap végi magabiztosságot és összpontosíts egy álom randi szervezésére!

Skorpió júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején érzékenyebb lehetsz a kritikára, de tisztázd, pontosan mit értett partnered, mert a valóság néha sokkal ártalmatlanabb, mint hiszed. Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy a barátaiddal szórakozz, mert ez lesz a legjobb módja, hogy találkozz azzal, aki ellenállhatatlannak tart. A hónap végén olyasmi is megtörténhet veled a hálószobában, ami még sohasem.

Nyilas júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején konfliktust okozhat pároddal, ha túlvállalod magad a munkában. Ha félted a kapcsolatodat, gondolkodj előre és inkább ne vállalj plusz feladatokat! A hónap végén szexi és ellenállhatatlan leszel, szóval kalandra fel! Magabiztosságod egy új kapcsolatot indít el az életedben, amely talán igencsak forró lesz.

Bak júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap eleje dilemma elé állít majd, a kapcsolatod jövőjéről gondolkodsz majd. Lehet, hogy ehhez egy kicsit el kell távolodnod tőle, hogy átgondold, mi legyen. A hónap közepén nagy beszélgetésekre lesz szükséged, hogy megtudd, partnered is ugyanazt érzi-e mint te. Ha egyedülálló vagy, most tedd oda magad és ismerkedj!

Vízöntő júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején a szexualitás kerül előtérbe. Fülledt éjszakákat jeleznek a csillagok. Ahogy közeleg a hónap vége, lehet, hogy még mindig érzed magadban a tűzet. Válassz olyan ruhát magadnak, amiben ellenállhatatlannak érzed magad. Ha egyedülálló vagy, mondj nemet a randira, ha nem vagy biztos magadban!

Halak júliusi szerelmi horoszkóp

Ez a hónap rendkívül érzelmesen kezdődik, és neked nem kell félned megosztani ezeket az érzéseket partnereddel, családoddal. A hónap közepén viszont kapcsolati problémáid lehetnek partnereddel a munkád miatt. Beszéljétek ki a problémákat, ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörnétek! A hónap végét viszont szenteld végre a szerelemnek, szakíts időt párodra!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!