Az hogy melyik a kedvenc gyümölcsöd, feltárja néhány jellemvonásodat. A feladat csak annyi, hogy válaszd ki, melyik gyümölcsöt szakítanád le a fáról és olvas el az erre vonatkozó jellemzésünket. Ha nem túl pozitív, ne aggódj, hiszen ez csak egy játék :)

alma:

Szerény, megfontolt, körültekintő ember vagy. Neked sohasem jut eszedbe felvágni a szépségeddel, a tudásoddal, a szerencséddel, csak arra vagy büszke, amit saját magad elértél. Kedvességed határtalan, bármidet szívesen osztod meg másokkal. Emellett meglehetősen ambiciózus vagy, és igen ügyesen feltalálod magad legkülönfélébb helyzetekben is.

körte:

Sokszor ért már csalódás életedben. gyakran kihasználtak, átvertek, de még mindig képes vagy a reményre és az optimizmusra. Gyakran éled meg a végleteket: egyszer fent, egyszer lent. Különösen igaz ez a munka terén. Sokszor megesik veled, hogy csak a végén tudatosul benned, megint aprópénzért dolgoztál, ahelyett, hogy rendesen megfizettek volna.

szilva:

Te vagy a kitartás és a célratörés bajnoka. Ha elbuksz, felállsz, ha félrelöknek másik utat keresel, ha akadályt találsz átugrod, de mindenképpen rendületlenül menetelsz a kitűzött cél felé. Alapjába véve kedves ember vagy, de nehezen tűröd a sértést, ha valaki megbánt, addig nem nyugszol, amíg elégtételt nem veszel rajta, vagy bocsánatot nem kér.

szőlő:

Környezeted szívesen fordul hozzád a problémáival, mert ha éppen segíteni nem is tudsz, de mindig van egy-két kedves, megnyugtató szavad. Ugyanakkor nem igazán érted a viccet, nem szeretsz társaságban önfeledten szórakozni. neked a boldogságot egy jó könyv, vagy film jelenti és a szűk családoddal eltöltött meghitt percek.

barack:

Bármit hozzon is számodra a sors, mindennel megbirkózol, és bárhová vetődj is, feltalálod magad, még a legelképesztőbb élethelyzetekben is. Emellett te vagy az-az ember, aki nagyon érzékeny, így azonnal lereagálod a környezeted hangulatát is, sőt arra is képes vagy, hogy érzéseiket átvedd tőlük. Előbb segítesz másokon, mint magadon, de ezt sajnos sokan ki is használhatják.

banán:

Nehezen engeded magadhoz az embereket, még a közeli barátaid sem ismernek igazán. Ennek az az oka, hogy napról napra képes vagy megújulni, mindig az aktuális hangulatod határozza meg a viselkedésedet. ha jó kedved van, sugárzik rólad, ha valami bánt visszahúzódsz, viszont ha dühös vagy, kő kövön nem marad.

narancs:

A megfelelő fellépés és a komoly hozzáállás számodra rendkívül fontos. Bár nagyon kedveled a társaságot, ugyanolyan jól érzed magad egyedül is. Túl egyenes, és bántóan őszinte vagy, ezért néha kicsit szúrós a stílusod, Csak azokkal tudsz felszabadultan viselkedni, akikben maximálisan megbízol, akikkel meg tudod osztani legmélyebb gondolataidat és érzéseidet is.

eper:

Mindig készen állsz a változásra, a kalandra. A boldogságodért magad akaszt tenni. Nem eresztesz mélyen gyökereket, mert tudod, hogyha úgy adódik, nem habozol továbblépni, és akár komolyabb utat megtenni céljaid elérése érdekében. Kevés fontos ember van az életedben, de hozzájuk a végletekig ragaszkodsz és nincs olyan, amit meg nem tennél értük.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!