Bezárkózott házába és telefonon kért segítséget!

 

Nem régen történ, hogy egy kisvárosban név szerint Fegyverneken a majdnem 90 éves Endre bácsi mit sem sejtve a reggeli után szokásos körútjára indult a kertjében. Felsepregetett a járdán megetette a kutyáját aztán indult a hátsó kertbe amikor döbbent látvány fogadta. Valamilyen színes és fémesen csillogó dolog feküdt a kert füves részén. Nagyon megrémül és rohant be a házában. Magára zárta a bejárati ajtót és a telefonhoz sietett ahol a vejét tárcsázta, hogy jöjjön gyorsan UFO van a kertben és nagyon fél.

A veje biciklire pattant a fiával. A kapu zárva volt így csengettek. Endre bácsi az ablakon dobta ki a kulcsokat a kapuhoz, nem mert kimenni és kérte vejét legyenek óvatosak. A két férfi megkezdte a műveletet a földönkívüli felderítésére ám ahelyett, hogy az lézer fegyverrel támadt volna rájuk igazából csak feküdt a földön. Ahogy megpillantották már tudták, hogy nem invázióról van szó hanem csupán egy meteorológia léggömb és egy hozzátartozó műszer hevert a kertben.

 

A kép illusztráció

Valami hasonló volt mint ami a felsőbb képen látszik. Endre bácsi megnyugodott, hogy nem lesz földönkívüliek áldozata, de bevallotta nagyon megrémült, de örül, hogy egy ilyen helyzetben is számíthat vejére és unokájára.

Apropó meteorológiai léggömb:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!