Ötévesen kezdte panaszolni szüleinek, hogy nem érzi jól magát. Senki sem gyanította, hogy milyen súlyos betegség van a háttérben.

2009-ben Charlie elkezdett panaszkodni a szüleinek, hogy nem érzi jól magát. Folyamatosan hányt, ezért bevitték az ügyeletre. Az orvosok ételmérgezést állapítottak meg nála, majd hazaengedték.

Charlie már sírt a fájdalomtól, és az állapota folyamatosan romlott. Később szemfájdalmak jelentkeztek nála, a hányás pedig megállás nélkül folytatódott.

Pusztító diagnózis

Charlie édesanyja Karen ragaszkodott az agyvizsgálathoz és a biopsziához. Az anyuka elhatározta, hogy megtalálja az okot a fiú betegségére és meg is oldja azt.

A vizsgálatok szörnyű diagnózishoz vezettek. Kiderült a kisfiúról, hogy glioblasztómája van, amely a legagresszívabb és legrosszindulatúbb agydaganat. A tüneteket az orvosok összekeverték az ételmérgezés tüneteivel.

A fiú szülei vigasztalhatatlanok az orvosi mulasztás miatt

A diagnózis után rögtön megkezdték a kezelést. Charlie-t megműtötték majd sugárkezelésnek és kemoterápiának vetették alá. Sajnos a kezelések hatástalannak bizonyultak. A kisfiú 8 hónappal később meghalt. A szülei a végsőkig küzdöttek azért, hogy megtalálják a gyógymódot.

Charlie sose panaszkodott, csak azt kérdezgette a szüleitől: „miért velem történik mindez, anya?”.

 

Forras

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!