Ezek miatt vagy imádni való!

Min tudjuk, hogy a csillagjegyünk sok mindent elárul rólunk, nem véletlen, hogy sokan is bújják mit súgnak nekik a csillagok nap mint nap. Most azt olvashatod el, hogy csillagjegyed alapján mit szeretnek benned az emberek:

Kos (március 21. – április 19.) – Abszolút főnök vagy, és képes vagy bármikor átvenni a vezetést... ezzel együtt pedig a szervezéssel járó feladatokat is. Szenvedélyes és lelkes vagy, és ezzel környezetedet is inspirálod.

Bika (április 20. – május 20.) – Sokak szerint makacs vagy, de éppen ezért végtelenül lojális és elkötelezett is. A barátaid és a szerelmed tudja, hogy örökre számíthatnak rád, és ez igazán vonzóvá tesz téged.

Ikrek (május 21. – június 20.) – Sokoldalú, nyitott, kíváncsi, kreatív ember vagy, és ez a többség számára izgalmas. Veled sosem lehet unatkozni, mindig kitalálsz valamit, állandó pörgés az életed.

Rák (június 21. – július 22.) – Finomlelkű, családcentrikus, barátságos és gondoskodó lény vagy, mindig odafigyelsz mások érzéseire is szükségleteire. Bízhat benned a környezeted, és ez mindenkinek imponál.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) – Te vagy a jó bulik és kerti mulatságok szíve, aki magával ragadja a többieket lelkesedésével és humorával! Mindig adsz magadra, és pontosan tudod, miről szól az igazi szabadság!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) – Rendezett, nyugodt, remekük kommunikáló ember vagy, a legtöbb különböző karakterrel könnyedén megtalálod a hangot, mégis képes vagy teljesen a földön maradni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) – Született diplomata vagy, a harmónia és az egyensúly a lételemed, szükség esetén azonban gond nélkül kiállsz mások igazáért is, igazi szabadságharcos és béketeremtő is vagy tehát egy személyben!

Skorpió (október 23. – november 21.) – Ami a szíveden az a szádon, szenvedélyes és szókimondó ember vagy, és általában fantasztikus intuícióval érzel rá dolgokra. A kreatív meglepetés a te specialitásod.

Nyilas (november 22. – december 21.) – Állandóan nyitott vagy az új kalandok irányába, szívesen próbálsz ki új dolgokat, kockázatokat is mersz vállalni, ha szükséges. Ég benned a tűz, és ez felkelti az emberek figyelmét.

Bak (december 22. – január 19.) – Kitartó, ambiciózus, két lábbal a földön járó, bátor és erős ember vagy, sokak számára inspiráció. Föld karaktered ellenére a művészetek közel állnak hozzád, hiteddel hegyeket vagy képes megmozgatni.

Vízöntő (január 20. – február 18.) – Él benned egyfajta altruizmus, a szellemed talán Woodstockban gyökerezik. A béke és a nyugalom csak úgy árad belőled, mégsem vagy unalmas, épp ellenkezőleg: jöhetnek az új dolgok is!

Halak (február 19. – március 20.) – A többség általában nem a bemutatkozásodra figyel fel, hanem később, mélyebb ismeretség által kerül hozzád közel. Titokzatos, izgalmas, különleges személyiség vagy, figyelnek rád.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!