Rá sem lehet ismerni a legtöbb filmben játszó magyar színészre...

 

Azt gondolná az ember, hogy aki színészi pályára lép és 50 éven keresztül megszámlálhatatlan sok színpadi darabban, Tv filmben és reklámokban szerepelt annak idős korára, nem hogy problémái nem lesznek, de luxusban élheti nyugdíjas éveit.

 

 

Sajnos nem mindenkivel van így ahogyan Szilágyi Istvánnal sincs. Rég nem hallani felőle ezért acnews.hu munkatársai felkeresték a színművészt és megdöbbentek milyen körülmények közt él.

 

 

„Kicsit nehezen megy már a közlekedés a lábam miatt. Úgy egy évvel ezelőtt súlyos tüdőgyulladást kaptam, mert nem tudtunk fűteni a házban. Akkor kórházba szállítottak, és nagyon sok gyógyszert adtak nekem. Több hétig bent feküdtem, és közben a kezelés során trombózis alakult ki a lábamban. Szerencsére most már kezd meggyógyulni, de időnként még mindig nagyon fáj, és a jelenlegi gyógyszerek is kicsit megnehezítik a beszédkészségemet”- mesélte.

 

Gyermekkoromban Lópici Gáspár szerepéért zártam a szíveben

 

Elmondta még, hogy reméli tavaszra felépül és akkor már tud dolgozni a Győri Nemzeti Színházban!

Nem csak mi aggódunk a színészért és mint kiderült Martyin László, a Művészek a Művészekért Alapítvány elnöke már kapcsolatba lépett István bácsival és a bizottságuk egybehangzó szavazata alapján  támogatói díjjal fogják jutalmazni fél évszázados munkásságát egy jótékonysági rendezvény keretében.

Forrás:acnews.hu

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!