Szerinted ki csinálja a legnagyobb butaságot a képen?

Azt mondják a 'tudósok', hogy a választásaink határoznak meg minket - ez a lehető legegyszerűbb módja annak, hogy megtudjuk, hogyan is működik a tudatalattink.

Most segítünk Neked, hogy Te is kicsit jobban megismerd önmagad.
Egyszerű nagyon a teszt: döntsd el, szerinted melyik figura csinálja a legnagyobb butaságot a képen?! Majd olvasd el, döntésed alapján milyen tulajdonságaid vannak!


Ha szerinted az első


Vérbeli vezető, és igazán extrovertált személyiség vagy. Rólad aztán tudják az ismerőseid, hogy számíthatnak rád, noha azzal is tisztában vannak, hogy bizonyos helyzetekben kifejezetten önfejű vagy és makacs öszvérként viselkedsz. Hajlamos vagy túl hamar meghozni bizonyos döntéseket, meggondolatlan lehetsz.
Azt tanácsoljuk, légy egy kicsit óvatosabb és hagyj időt az elhatározás megszületésére!

 


Ha szerinted a második


Bölcsesség és érzelmi stabilitás jellemez, mindig mindent alaposan meggondolsz, mielőtt döntenél. Talán az az egyetlen rossz tulajdonságod, hogy bizonyos esetekben megpróbálod másra tolni a felelősséget,de hogy miért, azt csak te tudnád megmondani. Kedves és barátságos vagy, jó érzés veled lenni. Ráadásul ahol tudsz, segítesz. Sajnos gyakran előfordul, hogy kihasználnak a jó szíved miatt, ezt azonban egy kis odafigyeléssel el tudod kerülni.

 


Ha szerinted a harmadik


Szeretsz álmodozni, ábrándozni, annyira, hogy sokszor egyenesen nem bírod elviselni a valóságot, amiben élned kell. Szerencse, hogy azért mindig visszatalálsz a hétköznapi életbe! 
Csak kevés ember ért meg, megbántani azonban annál több tud - érzékeny és módefelett sebezhető vagy, vigyáznia kell rád annak, akit egyszer beengedsz a saját, védett, biztonságos kis világodba. Akit azonban a szívedbe zársz, azt életed végéig nem engeded el.

 


Ha szerinted a negyedik


Határozott, kemény emberként tudnánk leírni, akinek mindig, mindenről van véleménye. 
Nem félsz kiállni saját magadért, nem szégyenlősködsz, ha arról van szó, hogy valahol szerepelned, beszélned kell. A lázadás sem áll távol tőled, ám ez veszélyes lehet - semmibe se ugorj bele csak a forró fejed miatt, gondold át, cselekedeteiddel mit okozhatsz másoknak.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!