Azóta ez történt vele!

 

Minden évnek megvannak a meghatározó képei. 2016-ban számomra ez a kép volt amelyen a súlyosan alultáplált és kiszárad gyermeket itatja az egyik segélyszervezet munkatársa.

 

 

Szegény gyermeket szülei elhagyták, mivel boszorkánynak gondolták, itt látszik is hogy a tanulatlan ember butasága végtelen és a tudás hatalom. Nigériában évente több ezer gyermeket hagynak sorsukra illetve kínoznak meg a miatt mivel azt gondolják róluk, hogy boszorkányok. A kicsi a Hope nevet kaptam, ami magyarul reményt jelent. Kisebb csoda, hogy maradhatott életben mivel alig 2 évesen 8 hónapot töltött az utcán mielőtt, a dán Anja Ringgren Loven fel nem karolta volna, kórházba vitte ahol féregtelenítették és vérátömlesztésre is szüksége volt.

 

Anja Ringgren Loven férjével együtt üzemeltet Nigériában ahol a kis Hopera találtak egy gyermekközpontot ahol a kicsit orvosi ellátásban illetve oktatásban részesülhetnek.

 

 

Szerencsére mára a kis Hope betöltötte harmadik születésnapját, egészséges és láthatóan nagyon jól áll rajta az iskolai egyenruhája!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!