A sorozat hét évadot élt meg és Magyarországon nagyon nagy sikert aratott!

A sorozat még mindig ilyen nagy siker országunkban, ha valamelyik televíziós csatorna műsorra tűzi, akkor odaszögezi az embereket a képernyőhöz,

Nézzük, mennyit is változtak ezek a szereplők közel 30 év alatt!

 

Sarah Polley

A sorozatban 6 évesen játszott. Majd később több amerikai filmben is szerepet vállalt. (Mr. Nobody, Hibrid) Később színészetről átváltott a rendezésre, ahol meg is találta a helyét.

Három gyermeke van.

Jackie Burroughs

Ő alakította Hetty nénit, mely szerepéért több Gemini díjat is kapott. 71 évesen hunyt el 2010-ben.

Mag Ruffman

Ő alakította Olivia Kinget. A sorozatot követően inkább színpadi szerepeket vállalt és blogot vezetett 2018-ig. Nem született gyermeke.

Cedric Smith

Alec Kinget játszotta.  A sorozat után tovább próbálkozott a színészkedéssel, de csak kisebb szerepekhez jutott, nem futott be igazán. Egy gyermeke született.

Lally Cadeau

A sorozatban Janet Kinget alakította, amiért Geimini díjat kapott. 2010 óta nem szerepelt már televízióban. Három gyermeke született.

Gema Zamprogna

13 éves korában kapta meg Felicity King szerepét. A színésznő már 46 éves, felhagyott a színészettel és inkább pilates valamint tánc órákat tart.

Zachary Bennett

A sorozatban Felix Kinget játszotta. Karrierje még mindig felfelé ível. Szerepelt a Netflix Esernyő Akadémiájának első évadában, valamint a Kijelölt túlélőben.
Mindemellett a Tin Star Orphans nevű zenekar frontembere és gitárosa. Gyermeke még nem született, 42 éves.

 

Forrás

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!