Egyszerűen elkészíthető ital!

A vizeletünk kiválasztásának első körben nem a gyógyszerek a megfelelő választás. Hogy serkentsük a vizeletünk kiválasztását egy ősi fűszerünket használjuk! Készítsünk az őrölt köményből finom italt!

Íze emlékeztethet az ánizséra valamint az édesgyökérre. Ráadásul ha a köményt beáztatjuk egy kisvízbe és ezt lehűtjük egy különleges és roppantul frissítő italhoz jutunk!

Hogyan készítsük:

A köményes víz készítéséhez dobj olaj nélkül forró serpenyőbe egy evőkanál magot nagyjából 20 másodpercre, majd öntsd a kancsó aljára, és forrázd le másfél liter vízzel. Az italt hagyd kihűlni teljesen egy éjszaka alatt, majd tartsd hűtőben, ahol akár egy hétig is eláll.

Az ital elhanyagolható mennyiségben tartalmaz kalóriát, míg a magvak elfogyasztása körülbelül 20 kalória, ám ezzel egy gramm fehérjét és két gramm rostot is beviszel, sőt, sok-sok káliumot, magnéziumot és cinket is. Azért azt érdemes tudni, hogy hatása igen gyors és látványos ám mivel főleg a fizet hajtja ki szervezetünkből ezért csak addig tart míg fogyasztjuk!

femina.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!