Elliott Lowe Sokkoló képet töltött fel a haldokló feleségéről olyan céllal, hogy felhívja minden nő figyelmét.

Elliott Lowe Sokkoló képet töltött fel a haldokló feleségéről olyan céllal, hogy felhívja minden nő figyelmét.
Sokszor halljuk, hogy mennyire fontosak a rendszeres szűrővizsgálatok. Nem véletlenül. Minden évben egyszer vagy kétszer menjünk el fogorvoshoz, bőrgyógyászhoz, vérvételre és nőgyógyászhoz, mert akkor időben észre tudják venni ha valami nincs rendben.
Nagyon sokan nem figyelnek oda erre és már csak akkor kapálóznak, ha már nagy a baj. Sajnos vannak olyan állapotok, amiket már nem lehet meggyógyítani. Hasonlóképpen járt cikkünk szereplője is.

„Sajnálom, hogy meg kell osztanom, de ezzel a képpel szeretnék a világ összes nőjéhez szólni. Hölgyek, soha ne halasszatok el a szűrővizsgálatokat, mert akár visszafordíthatatlan problémák is kialakulhatnak. A feleségem, Donna halálra van ítélve, mert az orvosok és ő is csak nagyon későn vették észre a méhnyakrákját.”


A férfi két fotót töltött fel. Az egyiken boldog és mosolygós felesége látható, a másikon pedig egy haldokló nő. Donna négygyermekes anyuka, és ezért is olyan megrázó, hogy egy figyelmetlenség miatt kell itthagynia a családját.
Elliott azt szeretné, hogy a fotóit minél többen lássák, mert azt reméli, hogy így elérheti a célját. Bízik benne, hogyha az emberek látják a felesége fotóját, nem fogják halogatni a nőgyógyászati vizsgálatokat.


„A gyönyörű feleségemet, a legjobb barátnőmet, négy gyermekünk édesanyját, a lelkitársamat hamarosan elveszítem. Betegsége teljesen tönkretette az életünket. Az életünk már soha nem lesz olyan mint azelőtt.” – mondta a férj.


Nem sokkal a diagnózis után a rákos sejtek átterjedtek a kismedencei nyirokcsomóira, és nagyon gyorsan négyes stádiumú lett.

A rák elleni küzdelem brutális és kemény. Hat hétig tartó napi szintű sugárterápiát és kemoterápiát kap a beteg. Donna-nak szövődmények miatt abba kellett hagynia a kezelést. A később kapott újabb diagnózis az egész életét tönkretette.


  A gyönyörű feleségem mindössze 32 évesen a karjaimban hunyt el, a gyerekeivel, édesanyjával, testvéreivel körülvéve.”
„Ezt a képet egy évvel a diagnózisa után készítettem. Arra kérlek titeket nőket, hogy ne hanyagoljátok el a szűrővizsgálatokat, mert ha időben észreveszik a problémát, akkor nagyobb eséllyel élhetitek túl..”


Elliott nem tudta, hogy felesége miért halogatta a vizsgálatot, de ha tehette volna, akkor szívesen helyet cserélt volna vele, hogy ő mehessen el.
Tudja, hogy kellemetlen a vizsgálat, de csak néhány percet vesz igénybe.

„Minden reggel egyedül ébredek, egyedül nevelem a gyermekeimet… igen, van egy családom, aki támogat, és nagyon hálás vagyok nekik, de ez nem ugyanaz és soha nem is lesz.”

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!