Ez nem egy hagyományos horoszkóp!

Kíváncsi vagy, hogy ki voltál előző életedben, milyen hibákat követhettél el, és ezt most hogyan javíthatod ki?

 


Születési idő: április. 20. – május 8. és augusztus 12-19.
HARCOS
Előző életedben:
Akár nőnek, akár férfinak születtél, nagy harcos voltál.. Nemcsak fegyveres csatákban vettél részt, hanem igen gyakran a kocsmai verekedések kezdeményezője voltál. Hittel és átéléssel adtad elő a vágyaid, sok embert rá tudtál venni arra, hogy célod elérése érdekében támogassanak.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan szenvedélyes vagy, mint néhány száz évvel ezelőtt. Nagy hibád, hogy a cél eléréséért most olyan emberekre is mosolyogsz, akikre nem is kellene.

 


Születési idő: január 1-7 és szeptember 1-7.
KERITŐ
Előző életedben: Te voltál az alkimista, aki megpróbált az ólomból aranyat varázsolni. A pénzváltó, bankár, földbirtokos vagy földművelő paraszt alakját már többször ölthetted magadra. Imádtad a hasadat, és élvezettel flörtöltél. Abban is örömödet lelted, hogy másokat összehoztál.
Jelenlegi életedben: Szilárd támaszt kell nyújtanod mások számára, önként kell felajánlanod a segítséget a rászorultaknak. Le kell győznöd az irigység gyakran visszatérő érzését, és hallgatni a megérzéseidre, amelyek sohasem csalnak meg.

 

Születési idő: május 9-27. és június 29. - július 13. és augusztus 20-31.
KERESKEDŐ
Előző életedben: Te voltál a kereskedők gyöngye az előző életetekben. Fantasztikus rábeszélőképességgel bírtál. De te is lehettél a mutatványos is, aki néhány száz évvel ezelőtt a piactéren, kötélen táncolva szórakoztatta az ámuló közönséget.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan meggyőző vagy, mint az előző életeidben. Meg kell tanulnod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben. Még a saját rokonaid némelyikében sem, mert a naivitásod miatt több csalódást élsz át.

 


Születési idő: július 29. – augusztus 11. és október 30. – november 7.
HÓDITÓ
Előző életedben: Te voltál Casanova, aki hajszolta az érzéki élvezeteket. Szíveket törtél össze, de a vívóbajnokságon is győzedelmeskedtél. Kiváló sportoló voltál, aki jártas szakácsművészeteiben is.
Jelenlegi életedben: Gyenge pontos a szíved, az érzelmektől olvadsz, sok kalandba belemész, ezért éppen a legnagyobb szerelem kerülhet el. Hajlamos vagy az erőszakos viselkedésre.

 


Születési idő: május 28. – június 18. és szeptember 28. – október 2. és február 12 -29.
A VÁNDOR
Előző életedben: Remek volt a tájékozódó képességed, így ha
vándor szerepébe bújtál, odataláltál a legeldugottabb településre is. Talán azért, mert nagyon sokat beszéltél, nem értél oda sehova időre.
Jelenlegi életedben: Feladatod megtanulni beosztani az idődet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és időben elindulni, hogy ne késs el.

 


Születési idő: március 11-31., október 18-29. és december 19-31.
POLITIKUS
Előző életedben: Kegyeidet a vezérek, királyok keresték, hiszen a bölcsességed révén a legjobb tanácsokat adni. Ám nem politizáltál nyíltan, nem vetted fel szemben a harcot, hanem a háttérből adtad a tanácsokat.
Jelenlegi életedben: Bele kell menned a nyílt vitákba, és mindig őszintén vállalnod kell a szavaidért a felelősséget.

 


Születési idő: január 22-31. és június 19-28. és szeptember 8-22.
GYÓGYITÓ
Előző életedben: Te voltál az a gyógyító, akiről többen azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor gyógyfüveket szedtél az erdőben, ismerted a betegségek eredetét, és kikezelted őket.
Jelenlegi életedben:Fontos számodra a tekintély, ez eltávolodhat régi barátaidtól, családtagjaidtól, ezért többször érezheted egyedül magad a világban.

 


Születési idő: január 8-21. és február 1-11. és november 19-26.
BÖLCS
Előző életedben: Nem csak jó hírében álltál, hanem tudásod, bölcsességed, szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. A zajos tapsnál, éljenzésnél sokkal többre becsülted, hogy tegyél másokért.
Jelenlegi életedben:Érzékeny, nehezen megközelíthető személy vagy. Úgy érzed, hogy szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek, a negatív hatások ellen. Őszinte, becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.

 


Születési idő: március 1-10 és november 27 – december 18.
HÁZASSÁGSZÉDELGŐ
Előző életedben: Te voltál a világjáró, aki a földgolyó különböző pontjain hajszolta a kalandokat, mindenkinek házasságot ígért, és persze sohasem bukott le. Élvezted az életet, és hirdetted, hogy ő minden problémát megold.
Jelenlegi életedben: Ha hazáról, üzletről, vagy hitről, és nem szerelemről van szó, akkor őszinte, hűséges és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert úgy érzed magad, mint magad a kalitkába zárva.

 


Születési idő: április 1-19 és november 8-17.
VARÁZSLÓ
 

Születési idő: júl18-28 és szeptember 23-27 és október 3-17.
CSALÁD MOTORJA
Előző életedben: Az előző életedben tyúkanyóként nagycsaládot tartottál össze, nagy udvarházat vittél. Talán még kulcsárnéként is helytálltál, aki az éléskamráért felelt. Egy korábbi életedben te voltál a várúrnő, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példát mutatva keményen dolgozott.
Jelenlegi életedben: Nehezen viseled, ha utasítgatnak. Ahogy telnek az évek, egyre nehezebben alkalmazkodsz mások rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: mások életébe ne avatkozz bele.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!