1. Núbiai orr
Ez az orrforma, amely a mellékelt fotón is látható egyenes az orr vége lefele hajló, mint egy gyümölcsökkel telt ág. Azok az emberek akiknek ilyen az orrformája kíváncsiak és szókimondóak. Optimisták és szeretnek mindég valami újat tanulni, alázatosak és ez megkülönbözteti őket a többi embertől.

2. Görög orr
Ez az elnevezés a görög szobrászatból ered, az ilyen orr egyenes és hegyes. Azok az emberek akiknek ilyen az orrformájuk intelligensek és pragmatikusok. Hűségesek és megtudják őrizni a titkokat. Inkább meghalnának mintsem megbízhatatlan és pletykás embernek nevezzék őket. Nem állnak szóba olyan emberekkel, aki nem érdemli meg a bizalmukat.

3. Horog formájú orr
Ez az orrforma hasonlít egy madár csőréhez, azok az emberek akiknek az orruk ilyen formájú makacsak és mélyen elgondolkodóak. Dédelgetik az álmaikat és nem riadnak vissza a kockáztatásoktól. A kreatív gondolkodásmódjuk különlegessé teszi őket.

4. Hajlott orr
Ez a forma hasonlít a horog formájú orra, csak ennek a vége még hegyesebb. Akinek ilyen az orrformája, általában kitűnő menedzser, jó vezető. Ezek az emberek jól tudják kezelni a dolgokat, szervezettek, sokan követhetnék a példájukat. Általában üzletemberek, nagyon sokat foglalkoznak a karrierjükkel, de törődnek a szeretteikkel is. Az egyetlen amit nem szeretnek, ha elárulják őket.

5. Pisze orr
Ez a forma rövid és kecses, sok embernek van ilyen orra. Ezek az emberek határozottak és spontán viselkednek, racionálisan kihasználják az időt. Az elhatározásukat az érzelmeik irányítják, de életük folyamán megtanulják azt, hogy mit kell követniük és miről kell lemondaniuk. Általában megszerzik azt amit akarnak.

6. Egyenes orr
Ez az orr fajta széles és kerek végű, egyenesebb mint a többi orr típus. Aki ilyen orral rendelkezi,k az kontrollálni tudja az érzéseit, empatikus, türelmes, nyugodt. Egyetlen esetben borul ki, ha valaki bántja a szeretteit.

7. Homorú orr
Azok az emberek akiknek ilyen az orrformájuk nagyon érzékenyek és jó emberek, soha nem mutatják az érzéseiket a külvilágnak. Ezek az emberek mindig mosolyognak, akkor is mikor nehézségeik támadnak és mindég segítőkészek, ha valakinek szüksége van rájuk.

8. Görbe orr
Az orr egy része kiemelkedik, a teteje pedig kerek. Azok az emberek akiknek ilyen formájú az orruk nagyon egyszerűek, nagyon jó megfigyelők. Ezek az emberek nagyon jó partnerek, mindig gondolkodnak mielőtt véleményt mondanának valakiről.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!