A szerelem mindenkinek jár, gondolhatná egy átlagember, de vannak akiknek kicsit nehezebb az addig vezető út. A thaiföldi bangkoki orvosok elképedtek amikor Supatra „Natty” Sasuphan megszületett. Megjelenése sokkolt mindenkit.

A kislány arcát és teljes testét szőr borította, és senki sem tudta, hogy miért. Állapota miatt rögtön inkubátorba kellett helyezni, mert több betegsége is volt. Az anyuka is ledöbbent:

„Amikor megszültem, az orvos azt mondta, hogy rengeteg haja van. Azt hittem, hogy a normális értelemben, azonban amikor megláttam az inkubátorban a kislányomat teljesen ledöbbentem…”

 

Végül a lánynál Ambras-szindrómát diagnosztizáltak, ami ritka és sajnos nincs rá gyógymód. Eddig mindössze 50 dokumentált eset volt regisztrálva a világon. Valószínűleg ezt a betegséget egy helytelen kromoszóma okozza. Az állapot túlzott szőrnövekedést okoz az egész testen, kivéve a tenyéren, a talpon és a nyálkahártyákon.

Számos szőrtelenítési eljárást kipróbáltak már, de sajnos egyik sem volt hatásos.

A 21 éves Natty 2010-ben a világ legszőrösebb tinédzsereként bekerült a Guiness-rekordok könyvébe.

Az állapota soha nem befolyásolta Natty önbizalmát, normális gyerekkora volt. „Volt néhány ember, aki csúfolt, és majomnak hívott, de idővel abbahagyták” – mondta Natty néhány éve a The Daily Mailnek.

Natty végül úgy döntött, hogy rendszeresen borotválja az arcát, majd rátalált a lelki társa, aki olyannak szereti amilyen, és nem törődik az állapotával.

„Nem csak az első szerelmem vagy, hanem életem szerelme”  - Írta Natty a saját és a férje fotója alá, amelyet az interneten osztott meg.

Nagyon örülünk, hogy megtalálta a boldogságot!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!