A férj kér segítséget felesége hazajuttatásában!

 

Krisztina és Ferenc mindketten Angliában kerestek állást maguknak, hogy a jobb bérek és az angol nyelv megtanulásával könnyebben boldogulhassanak az életben. Krisztina 10 éve élt kint, 6 év után ismerkedett meg az akkor kiutazó Krisztiánnal. Nem gondolták, hogy valaha is hazaköltöznek, mivel jól éltek kint, megszokták a klímát is, de mikor 2 éve megszületett kislányuk, úgy döntöttek, nem szeretnék ha messze a családjától nőne fel. Úgy tervezték, hogy egy kicsit még maradnak majd végleg hazaköltöznek Miskolcra.

 

 

Még a terhessége alatt Krisztinának volt egy rohama, ami miatt lesett az ágyról, szerencsére Ferenc ott volt vele és azonnal elkezdte a lány újraélesztést miután értesítette a mentőket. Akkor maradandó károsodás nélkül felépült, de ez után felkerestek egy londoni klinikát ahol megnyugtatták őket, hogy csak egy epilepsziás roham amit kiválthat akár a terhesség is! Ferencnek azonban gyanús volt, hogy egy epilepsziás roham után újra kellett Krisztinát éleszteni.

Két éven át nem volt semmi gond azonban március másodikán Krisztinának nem volt olyan szerencséje, hogy férje mellette legyen az újabb roham közben. Krisztina öccse talált rá londoni lakásukban ahol a csöppség még mindig a halott édesanyját ölelte...

A család most azt kéri, aki teheti, segítsen Ferencnek abban, hogy feleségét haza tudja szállíttatni.

    Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-52529230,
    számlatulajdonos: Gyömbérné Mitró Marianna (unokatestvér).

Felajánlásokat a justgiving.com-on keresztül is fogad a család

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!