Sokat megtudhatsz magadról és másokról egy egyszerű kézvizsgálatból.

Általánosságban az ember kezén az ujjak eltérő hosszúságúak. A hüvelyk és a kisujj általában rövidebb a többitől, és a középső ujj szokott lenni a leghosszabb. Az ilyen szabályszerűségek alól kivétel a mutató és a gyűrűsujj mert emberenként más hosszúsággal rendelkeznek. Most figyeld meg a sajátodat és keresd ki, Te melyik csoportba tartozol, és a cikkünkből kiderül Rád mi a jellemző!

 

Ha a gyűrűsujjad hosszabb:

Ha a gyűrűsujjad hosszabb a mutatóujjadnál, akkor alapvető tulajdonságod a kedvesség. Hamar megtalálod másokkal a közös hangot, kedvességeddel szinte mindenkit leveszel a lábáról. Szeretsz kockázatot vállalni, mindent megteszel, hogy elérd a céljaidat, ám néha előfordul, hogy álmaid kergetése agresszivitásra sarkall.
Jól bánsz a pénzügyekkel és a szerencsével sem állsz hadilábon. Tele vagy önbizalommal, ami az ismerkedésben is hasznodra válik. A rendszeres testmozgás az életed része, kitartásoddal képes leszel lefutni egy maratont is.

Szeretsz flörtölni és veled is szívesen flörtölnek. Nem tartozol a leghűségesebbek közé, de ha nagyon megszeretsz valakit, képes vagy mellette kitartani akár örökké is. Remek értékesítő válhat belőled, cégvezetőként is megállod a helyed, de bátran választhatod a katonai vagy a rendőri pályát is.


A mutatóujjad hosszabb:

 

Ha hosszabb a mutatóujjad a gyűrűsnél, akkor öntudatosság és maximalizmus jellemez. Mindig a legjobbra törekszel és gyakran vagy kritikus, elégedetlen önmagaddal.
Minden apró hiba felbosszant, leginkább egyedül szeretsz dolgozni, csapatjátékosként nem jeleskedsz. Ennek ellenére nem vagy introvertált, csupán perfekcionista.
Jó a memóriád, szívesen beszélsz nagyobb tömeg előtt. Szereted a kihívásokat és alig várod, hogy átvehesd az irányítást. Magabiztos vagy, vezetőként érzed igazán jól magad. Minden helyzetben feltalálod magad és képes vagy a higgadt és logikus gondolkodásra.
Kiváló politikus, író vagy tanár válhat belőled.

 

Egyforma hosszúságú a két ujjad

 

Ha a gyűrűs- és a mutatóujjad egyforma hosszúságú, akkor sokkal földhözragadtabb és békésebb természetű vagy, mint mások.
Érzelmi stabilitás jellemez, jó modorral rendelkezel, romantikus partner vagy és kiváló csapatjátékos. Az a típus vagy, akinek bátran el lehet mondani titkokat, biztosan nem adod tovább másnak. A barátaid szívesen kiöntik neked a szívedet, megbíznak benned és tudják, hogy együtt érző vagy. Örömmel segítesz másokon, magaddal azonban keveset törődsz. Éppen ezért hajlamos lehetsz a szorongásra, esetleg depresszióra.
Hűséges típus vagy, képes vagy kitartani a párod mellett egy életen át. Kiegyensúlyozottság jellemez, félsz, hogy hibázol vagy megbántasz másokat, ezért inkább kétszer átgondolod, mit mondasz ki hangosan.
Remek ápoló, szociális munkás vagy terapeuta válhat belőled.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!