Most mindenki elájult a fotó láttán.

Elképesztő…Megmutatta ritkán látott csodaszép feleségét Gundel Takács Gábor ! Most mindenki elájult a fotó láttán. 

Gundel Takács Gábor és fogorvos felesége Ágota, immár 32 éve élnek boldog házasságban. Mivel már mind a három gyermekük felnőtt több időt tudnak egymásnak valamint házasságuknak szentelni.

'32 éve vagyunk együtt a feleségemmel, mind a kettőnknek ez az első házassága. Nyilvánvalóan az első lángoló szerelem mára átalakult ragaszkodássá, szövetséggé, nagyon erős bizalommá. De mindehhez az kellett, hogy tudtuk, együtt erősebbek vagyunk, kiegészítjük egymást' - mesélte a Gundel Takács a Best magazinnak.

 

'A feleségemmel az alaptermészetünk nagyon különböző, ő egy racionális fogorvos, én meg egy álmodozó fickó vagyok, de én tanulom tőle a racionalizmust, ő pedig csomó mindenben engedett' - mondta Gundel.

 

'A gyerekek már kirepültek a fészekből, így ketten folytatjuk az életünket, együtt megyünk tovább, együtt kezeljük a problémákat, amik esetleg adódnak. Nap mint nap erősítjük egymást. Persze a két fiam és a lányom gyakran jön haza. Ha úgy adódik, segítséget kérnek, együtt hozunk döntéseket. A feleségemmel jól tudjuk, ha nem jönnek, az bizonyos szempontból jó jel, mert akkor minden rendben van' - zárta gondolatait.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!