Tanulhatna tőlük a magyar állam!

Hihetetlen, hogy az egykoron általunk lenézettnek tartott Románok egyre jobban elhúznak tőlünk. Most éppen azért kaptunk sokkot mert a Román állam életjáradékot szeretne adni a több gyermekes anyáknak és az édesapáknak is!

 

Hallgatólagosan elfogadták azt a törvényjavaslatot mely kimondja élethosszig tartó életjáradékot fognak kapni azok  az anyák akik 3 vagy több gyermeket nevelnek fel írja több Román hírforrás. Sőt tovább mennek! Azok az anyák akik 5 öt gyermeknél többet szülnek és nevelnek az életjáradék mellé megkapják a "Hős Anya" kitüntetést!

A Ninel Peia szociáldemokrata képviselő által kidolgozott tervezet értelmében

- a háromgyerekes anyák az országos nettó átlagbér 30 százalékát,

- a négygyermekes anyák a 40 százalékát,

- az öt- és többgyermekes anyák pedig az 50 százalékét fogják kapni havonta.

 

A járadék nem fog függni attól, hogy a jogosultnak van e bármilyen egyéb jövedelme és teljes mértékig adómentes is. A járadék szükségességét azokkal a demográfiai kutatásokkal igazolják amelyek arra mutatnak, hogy az elkövetkező 30 évben egynegyedével csökkenhet Románia lakossága amit sem az állam sem pedig a Román nép nem kíván Németországhoz hasonló képen migránsokkal feltölteni!

A törvénytervezet kidolgozó Peia indoklásában hozzáteszi: „Ha sürgősen nem intézkedik az állam, akkor fennáll a veszély, hogy a román nép fel fog oldódni a bevándorlók egyre nagyobb tömegében”.

A szociáldemokrata képviselő emellett életjáradékot adna azoknak az apáknak is, akik egyedül nevelik három vagy még több gyermeküket.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!