Előfordul, hogy egy macska szőrcsomót öklendez, de ez...

 

Sosem értettem mi értelme bántani egy állatot, főleg akkor nem ha azt csak passzióból és különös kegyetlenséggel teszik. Valami hasonló történt egy cicatortóval a debreceni kertvárosban is, sajnos nem tudjuk, hogy egyedi eset vagy több állatot is próbáltak így elpusztítani. A módszer rettentően kegyetlen, valószínűleg valamilyen ennivalóban hegyes szögeket rejtettek és így juthatott a kis cica gyomrába. Minden bizonnyal ez okozta a kiscica levertségét és kedvetlenségét, kezdett is aggódni a gazdája, de szó szerint sokkot kapott mikor meglátta mit öklendezett vissza kis kedvence.

 

 

 

Mint kiderült az egyik legkegyetlenebb módszer ami nem csak veszélyezteti az állat életét, de súlyos fájdalmakat is képes okozni, amin csak a gyors állatorvosi segítség képes segíteni. Minél hamarabb orvosi kezelésben kell részesíteni a szenvedő állatot mivel akár napokon át tartó szenvedés az állat elpusztulásához vezet.

Sajnos nem tudni, hogy csak ez a cica esett e áldozatul vagy szándékában áll e az elkövetőnek, elkövetőknek ilyen módszerrel más állatokat is veszélybe sodorni ezért arra kérik a helyieket, hogy egyenlőre próbálják állataikat zárt térben tartani.

 

Forrás: Facebook.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!