Pedig két éve még úszott az adósságban...

 

Furcsa dolgok történnek a politikai életben. Régen azért vált valaki vezetővé, mert jobbá szebbé szeretné tenni az országát és úgy gondolta az akkori vezetésnél jobban tudná csinálni. Ma már ez úgy látszik nem szempont, mivel mindenki azért akar a politikai elitbe tartozni, hogy minél vastagabb legyen a pénztárcája és ezt valahogy nem a fizetésükből oldják meg, mert papíron mindenki egész jól keres, de nem annyira, hogy hónapok alatt egy több mint 100 milliót érő luxusingatlant tudjon vásárolni. De mégis akkor honnan jött az a bizonyos pénz?

 

 

FOTÓ: KOVÁCS GÁBOR

 

Tóbiás József Az MSZP volt elnökének sikerült. Egy zsíros állás havi nettó 500.000 jó Magyar forint körüli fizetés. Valószínűleg egy átlag magyar elégedett lenne ezzel és szépen tudna élni nem arra gondolva, hogy holnap mit eszek vagy hogyan fizessem be a rezsit. Ma Magyarországon nettó 500ból nagyon szépen meg lehet élni. Nem feltétlenül fényűzően de, de szépen. Viszont a kedves Józsefnek ez mégis sikerült! A 2015-ös vagyonnyilatkozata szerint több mint 10 milliós adóssága volt, ez változott át valahogyan egy 10 milliós lakáshitelre. Na de ebből, hogyan tudott egy minimum 100milliós luxusházat vásárolni az rejtély.

 

FOTÓ: KOVÁCS GÁBOR

 

A házról amit tudni lehet, hogy Törökbálinton a Tükörhegyen található ami az elmúlt években fogalommá vált, minden frissen meggazdagodott ember ide költözik, már már az új Rózsadombként emlegetik, e miatt igazán megugrottak az ingatlanok árai, az ominózus kis házikó 273 négyzetméter és minden földi jóval fel van szerelve.

Bár nem érdemes csodálkozni ilyenen az országunkban mivel Orbán Viktor miniszterelnökünknek 7 milliárdos becsült vagyona papíron csak 700 ezer forint...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!