Ez a három perces teszt sok kérdésedre választ adhat...

 

 

Próbálj meg kikapcsolni mindent, minden gondolatot és úgy választ adni az alábbi kérdésekre, hogy ösztönös legyen és ne gondolkozz a válaszokon. Írd azt le ami rögtön az eszedbe jut. Helyezkedj kényelmesen gondolj arra, hogy egy tiszta vizű, selymesen meleg óceánban úszol...

 

1. Ahogy úszol, úgy döntesz, hogy lenézel a tiszta tengerfenékre és megcsodálod annak lakóit. Ahogy lemerülsz és nézelődsz, hirtelen észreveszel egy sellőt. Milyen színű az uszonya?

2. Persze nem a szirén az egyetlen, amit megpillantasz, éppen mellette úszik egy hal is. Milyen ez a hal? Agresszív vagy veszélyes? Vagy pont az ellenkezője, nyugodt és ártalmatlan?

3. Ahogy egész mélyre merülsz, meglátsz egy kagylóhéjat. Hogy néz ki? Sima vagy egyenletes? Netán kúp alakú és görbékben csigázik?

4. Végül itt az ideje, hogy visszatérj a partra. Szép lassan úszol ki az óceánból. Hány embert látsz a parton?
Eközben a címlapon

Ha felírtad az összes választ, most megmutatjuk mit is jelentek.

Kész vagy?
 

 

1. A sellő uszonyának színe megmutatja, mennyire vagy szociális ember.

A hideg tónusú színek mint a kék vagy a zöld azt jelentik, hogy szégyenlős vagy, míg az intenzív színek, mint a rózsaszín vagy a sárga pedig azt, hogy könnyen boldogulsz még az idegenekkel is.

2. A sellő mellett elúszó hal azt jelképezi, hogy milyen is vagy ellentmondásos helyzetekben.

Ha a hal békésen úszkált, akkor sikeresen kifejezésre tudod juttatni gondolataidat vagy akár megvédeni a véleményedet. Míg ha a hal agresszívnak vagy félelmetesnek tűnt, akkor inkább kerülöd a vitákat és a konfliktushelyzeteket.

3. A kagylóhéj azt mutatja, mennyire vagy nyitott mások felé.

Amennyiben a kagylót simának és egyszerűnek írtad le, akkor könnyen nyitsz az emberek felé és félénkség nélkül tudsz beszélni magadról. Míg a hullámokkal vagy görbékkel díszített, netán zárt csigaház pedig pont az ellenkezőjéről tanúskodik vagyis nem vagy hajlandó megosztani a személyes életedet másokkal.

4. A parton az emberek a barátaidat, a környezetedet jelentik.

Ha sok embert láttál a parton, akkor te egy nagyon népszerű ember vagy, míg ha csak pár ember volt ott, ők azok, akikben megbízhatsz és számíthatsz rájuk. Ha viszont egy félreeső strandon úszkáltál, akkor nincs sok barátod, de nem is törekszel arra, hogy legyenek.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!