Az ilyen emberek különlegesek!

Hiszel a tenyérjóslásban? Egyetértesz vele, hogy sok minden kiolvasható egy emberi tenyérből? Talán Neked is van ilyen X a tenyeredben? Akkor figyelj!Nagy Sándor, a hódító tenyerében látta jövőjét, amely szerint egykoron ő lesz a világ legnagyobb vezére. Mondanunk sem kell, ott volt mindkét tenyerében az X... Akik oly szerencsések, hogy rendelkeznek ezzel a „bélyeggel”, nyilvánvalóan vezetésre születtek. Köztudott ugyanis, hogy Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin is hordozza tenyerében a rejtélyes jelet. Abraham Lincoln, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb elnöke szintén az X-társaság tagja volt.

 

Eláruljuk, mit jelent a tenyerekben megjelenő X

Nem csigázunk tovább, eláruljuk a titokzatos kereszt jelentését. Ha mindkét tenyeredben látod az X-jelet, akkor egészen biztosan erős, határozott karakter vagy. Látod a céljaidat anélkül, hogy folyton tervezgetnél, és persze is valósítod azokat.

Különleges képességeidet sokan nagyra tartják, és az is biztos, sok ember vesz körül, akik szívesen követik az utasításaidat. Könnyedén döntesz jó és rossz lehetőség közül - persze többnyire az előbbi javára. Nem könnyű téged becsapni, hiszen kiváló érzékkel szűröd ki a hamisságokat.

A kereszttel rendelkezők kiállnak az igazukért

Nos, igen, ami azért nem feltétlenül pozitív tulajdonság, mert bizony előfordulhat, hogy saját elveidet, akaratodat másokra erőlteted. A harcosság akkor is jellemző lehet rád, ha testalkatod ránézésre nem tűnik igazán harcosnak. Fizikai erődnek ennek ellenére nagyon is tudatában lehetsz.

Az ugyanakkor kétségtelen, hogy mindenkor tudod, mikor jön el a változtatás ideje, és nemcsak a magad életét alakítod át, hanem másoknak is követendő példát mutatsz.
 

Ha látható tenyereidben az X:

éles az eszed, rendkívül gyorsan kapcsolsz,
kiváló vezetői adottságokkal rendelkezel,
bármihez nyúlsz, az arannyá válik,
felejthetetlen vagy, azaz a halálod után is mély nyomokat hagysz magad után.

Forrás: nlcafe.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!