Na ennek sokan örülni fognak!

 

Mi folyik manapság az internetből a tvből és a rádióból? Egészséges élet, táplálkozz egészségesen és járj el edzőteremben mert jót tesz a szervezetednek mert csak akkor leszel szép, csinos és kívánatos! Ennek eléréséhez kőkemény munkára és szigorú diétára van szükséged!

Szóval úgy látszik, hogy mindenki téved! Vagyis ezt állítja a kanadai Calgary egyetemen kutató Jason Dyck, ugyanis munkatársaival rájöttek, hogy a vörösborban található úgynevezett rezveratrol elnevezésű anyag a kemény edzéshez hasonló hatást képes kiváltani. Merész állítása szerint mindenki számára hatásos lehet a vörösbor fogyasztás ugyanis a rezveratrol segít azoknak akik valamilyen oknál fogva nem edzhetnek, vagy csak keveset mivel fokozza a kevesebb munkával járó eredményeket és nagyban hozzájárul azon emberek fejlődéséhez, akik rendszeresen látogatják az edzőtermeket. A rezveratrol növeli a teljesítőképességet (itt nem a szexuális teljesítményről beszélünk bár a cikk írójának tapasztalata szerint ebben is képes segíteni a férfiaknak a minőségi vörösbor), segít a szív védelmében és növeli az izomerőt is.

Jelenleg még folynak a kísérletek és kérdéses, hogy a borban lévő alkohol milyen irányba befolyásolja az edzések eredményét, de addig is amíg az eredmény megszületikszületik a merészebb olvasóink akár ki is próbálhatják és megírhatják kommentben mit tapasztalnak!

Forrás: sickchirpse.com
 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!