Miért ne dobjuk ki a kopott gumijainkat!

Nagyon sokan szeretnének saját tavat kertjükbe, csak úgy gondolják nem szeretnének sokat áldozni rá! Ez a nő kitalálta, hogyan készíthet saját kis vizes ökoszisztémát olcsón, úgy, hogy még a használt gumikat is eltüntethette kertjéből!

Három autógumi segítségével fantasztikussá varázsolhatod a kerted!

1. Először is szükséged lesz lesz néhány régi, különböző méretű gumiabroncsra. A mi esetünkben a hölgy három gumiabroncsot használt fel, de elvileg bármennyit fel lehet használni.

2. Keresni kell egy megfelelő helyet, és minden egyes gumiabroncsnak ásni kell egy gödröt. A gödör méretének meg kell egyeznie a gumiabroncs méretével. Miután kiástuk a gödröt, lapátoljunk bele egy réteg homokot.

3. Ezután óvatosan helyezzük bele a gumiabroncsokat és győződjünk meg arról, hogy vízszintesen helyezkednek el.


4. Vágjuk le a gumik felsőrészét.

5. A gumik belsejét béleljük ki vízálló nejlonnal, a gumik peremét is borítsuk be vele. Majd tegyünk köveket, növényeket a gumik köré.

6. Töltsük meg vízzel a kibélelt gumikat és már kész is a saját kerti tavunk!

Mindössze néhány használt autógumi szükséges ahhoz, hogy saját kerti tavunk legyen. Persze használhatunk több, vagy kevesebb gumit attól függően mekkora a kertünk és milyen nagy tavat szeretnénk. Tetszés szerint kövekkel, virágokkal, kavicsokkal csinosíthatjuk.
Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!