Teljes átalakítás a tetőtérben , melynek területe 64 négyzetméter, a romos nem használt helységből egy luxus lakás válik amely magán hordozza a minimalista és rusztikus jegyeket. Szellős és a sok fehér használatával a tisztaságot mintázza. Elegáns motívumok és nagy kontrasztok a jellemzőek. A szobák nincsenek tele felesleges, giccses dekorációval.

 

A fehérre festett konyhában a munkalapok csiszolt betonból készültek. A fürdőszoba a lakáshoz szorosan kapcsolódik, nagy ablakok és éjszakára egy szép dobozzá változik.  Ehhez képest a mosogató alatt a nyitott polcokon fonott kosarak, amely meghittséget sugároz. Továbbá a fürdőben és konyhában nagy ablakokkal fényessé tették a lakást.

A nappalit uralják a fagerendák, szürke kanapé, élénkzöld bozontos szőnyeg, a tégla festett fehér és rengeteg régi, fából készült padló és modern csempe. Minimál bútorok és dísztárgyak teszik kevésbé nyomasztóvá a helyet. A lakásban is minimalista wc, valamint minimalista hálószoba egy alacsony ágy található.

Előtte, alatta és utána képek:

podkrovny lakásos FELÚJÍTÁS-1podkrovny-lakás-felújítási, 2podkrovny-lakás-felújítási, 3

Tetőtéri lakás felújítás után

podkrovny-lakás-felújítási, 4podkrovny lakásos FELÚJÍTÁS-5podkrovny lakásos FELÚJÍTÁS-6podkrovny lakásos FELÚJÍTÁS-7podkrovny lakásos FELÚJÍTÁS-8podkrovny-lakás-felújítási, 8apodkrovny lakásos FELÚJÍTÁS-11

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!