Elképesztő dolgokat jósolt nekünk idénre!

Franciaországban született Michel de Nostradame, vagy ahogy ma mindenki ismeri Nostradamus a 16. században élt orvosként és asztrológusként. 2017-re is akadtak jóslatai, pontosan hét. Félelmetes, hogy akkoriban olyan dolgokat meg tudott jósolni mint Szeptember 11, vagy azt, hogy repülőkkel utazunk, mint azt a 4. pontban említi.

1. Vízözön és szárazság Negyven napig nem látjuk a szivárványt, majd negyven napig mindennap látjuk. A földek felrepedeznek, de utána nagy özönvizek következnek.

2. Nagy emberek esnek el, háború lesz A nagy embert lesújtja a villámcsapás nappal, egy másik éjszaka esik el. Konfliktus tör ki Reimsben, Londonban és Toszkánában.

3. Egy nemzet eshet el Kevéssel naplemente előtt csata tör ki. Egy nagy nemzet válik bizonytalanná.

4. Békére háború A kártevőket elpusztítják, a világ összemegy, az országok hosszú ideig békében élnek. Az emberek biztonságban utazhatnak égen, földön, tengeren. Utá­na ismét kitör a háború.

5. Szerelmi háromszög? Névtelen leveleket találnak a királynő szekrényében. Nem derül ki a titkos kedves személye.

6. Rossz vezető Megválasztanak egy rókát anélkül, hogy egy szót mondott volna, aki a nép szemében vízen és kenyéren élő szentnek tűnik. Ám hirtelen zsarnokká válik, aki a legnagyobb emberek torkára lép.

7. Kelet legyőzi a Nyugatot A Kelet meggyengíti a Nyugatot. Ellensége a döntő pillanatban kudarcot vall.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!