Iszonyatos tragédia.

Először az apuka ment le a pincébe. A 42 éves ügyvéd egy adag krumplit akart felhozni, de valamiért nem tért vissza. Felesége, Anasztázia aggódni kezdett érte, így utána ment. Ő sem tért vissza.


A 18 éves gyermekük nem tudta mire vélni, hogy a szülei eltűntek, és kiabálásra sem reagálnak ezért utánuk ment, és ő sem tért már vissza.

Később Anasztázia édesanyja a 68 éves Iraida rájött, hogy valami nincs rendben, felhívta a szomszédját, de mielőtt megérkezett volna a segítség, az idős asszony is a pincébe ment. Elesett és meghalt, mint a többi családtag.

Mi történt?
Mi végzett velük? Miért mentek egyenként a pincébe és miért kellett ott meghalniuk? Kiderült, hogy a 8 éves kislány családja rosszul tárolta a krumplit a pincében. Senki nem vette észre, hogy a zöldség nagyon rothadt, és hogy a glükoalkaloid tartalmazó gáz halálos szintre emelkedett az ablak nélküli pincében.
Mindannyian meghaltak a pincében felgyülemlett gáztól. Az oka az erősen rothadó burgonya volt. – mondta a helyi nyomozó


Maria, a 8 éves kislány volt az egyetlen túlélő. Amikor feltűnt neki a rokonai távolléte, ő is le akart menni a pincébe. De szerencsére a nagymama aki utoljára ment be a pincébe nem zárta be az ajtót és ennek köszönhetően a mérgező gáznak volt egy kis ideje kiszellőzni, így a lány túlélte. De a látványt, hogy az egész családja holtan hever a földön valószínűleg sosem fogja tudni elfelejteni.

 

 

 

 

 

forras

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!