Nem is gondolnád mennyit jelent egy ölelés...

Mikor az ember megöleli a másikat, beengedi a legintimebb szférájába. Ha az ölelés mind két részről őszinte azt érzi az ember. Volt már olyan akit illendőségből megöleltél és érezted, hogy az nem őszinte? Olyan, hogy úgy öleltétek egymást, mintha egyé váltatok volna? Na ez az amit nem lehet megjátszani...

Ezekre az ölelési fajtákra vágyik minden nő...

1. Szoríts magadhoz szorosan

Talán ez a legjobb érzés, amikor már úgy érzed, hogy a csontjaid ropognak, de még mindig többet akarsz.

2. Hiányoztál

Ez az én személyes kedvencem. Különösen, ha hosszú távú kapcsolatban állsz. Valójában ez a fajta ölelés az összes elveszett időt, várakozást és távolságot pótolni tud.

3. Ne engedd elmenni!

Ez tényleg segíthet az olyan nehéz pillanatokban, amikor nehéz szavakat találni. De ez a fajta ölelés azt sugallja, hogy minden rendbe fog jönni. Egyszerűen csak annyit kell tenni, hogy amilyen szorosan csak tudod, magadhoz öleled a lányt és nem engeded, hogy elmenjen.

4. Minden rendben lesz

Ha a lánynak rossz napja volt, akkor egy ilyen ölelésre vágyik. Tehát függetlenül attól, hogy milyen napja volt, ha egy ilyen meleg ölelést kap, akkor mindent elfelejt és hamarosan boldog lesz.

5. Nem mutatod meg, hogy szeretet, de mégis érzi, hogy fontos vagy neki

Ez történik abban az esetben, amikor sokan vesznek körül. Egy alkalmi, aranyos ölelés, amivel kifejezed, hogy ő is fontos neked. Minden lány érezni akarja, hogy valaki ragaszkodik hozzá.

6. Csókold meg és forgasd meg a levegőben

Haha! Gyakorlatilag a lányok gyakran fantáziálnak ilyesmiről, függetlenül attól, hogy félnek nyilvánosság előtt megtenni. Ez valójában az a pillanat, amikor egy romantikus filmben érzed magad. Higgyétek el, minden lány ezt akarja!

Maradj a háta mögött

Ezt ezerszer láttam a filmekben, de a barátom még mindig rosszul csinálja.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!