Önnek is kellemetlen szagú a nap végére a lába? Itt a megoldás!

 

Izzadásgátló
Miért csak a hónaljánál használhatná az izzadásgátlót? Megakadályozza az izzadást és a kellemetlen szagokat. Használjuk reggelente még mielőtt zoknit és cipőt húznánk.

 

 

Fekete tea és a láb
Két filteres fekete teát rakjunk bele 2 csészényi vízbe és forraljuk 15 percig. Öntsük egy nagyobb lavórba, adjunk hozzá vizet és tegyük bele a lábainkat fél órára. Ismételje meg a folyamatot minden nap. A fekete tea csersavat tartalmaz, amely elpusztítja a baktériumokat, lezárja a pórusokat, segít kiküszöbölni a szagokat és a láb verejtékezését.


Egy lavórba rakjunk 2 csésze sót és meleg vizet, keveréssel oldjuk fel a sót majd 15 percig áztassuk benne a lábunkat. Tegyük ezt napi 2 alkalommal, hogy a só kifejtse a pórus összehúzó hatását és elpusztítsa a baktériumokat.

 

 

Ecet és kakukkfű
Egy lavór meleg vízhez adjunk egy bögre ecetet és kakukkfű olajat majd áztassuk ebben a lábunkat minden nap egy héten át 15-20 percig. A z ecet a kakukkfű erős fertőtlenítő hatásával elpusztítja a baktériumokat

 

 

Levendulaolaj
Lefekvés előtt alaposan kenjük be a lábunkat levendulaolajjal ami segít az enyhébb lábszagok megelőzésében

Foot Powder
Lehet kapni a drogériákban speciális púdert amit megakadályozza a láb izzadását és a baktériumok lebomlását

Szódabikarbóna
Az egyik legegyszerűbb megoldás a szódabikarbóna, heti 2-3 alkalommal szórjuk be a lábunkat vele.

Kukorica keményítő
A kukorica keményítő használatát főleg gumicsizmákban ajánljuk mivel felszívja a nedvességet. Szórjuk be a csizmát segít enyhíteni a lábszagon.

 

 

10. hónap gyógynövények
Ha azt szeretnénk, hogy láb szaga nem csak egy pillanatra tűnjön el, hanem véglegesen szeretnénk megszabadulni tőle, akkor részt kell vennie egy hosszú távú kezelésen. Ennek alapja egy rendszeres gyógynövényes fürdő amelyben szárított rozmaringot és zsályát használunk. Ezek gyulladáscsökkentő hatása és illata képes gyógyítani a kellemetlen szagú lábat. Minden este, hogy egy tíz perces fürdő és hagyja, hogy ezek a gyógynövények dolgozni egész éjjel. Ne feledje, hogy ismételje meg rendszeresen egy hónapra.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!