Póthaj, csábító smink és magassarkú. Na de 6 évesen???

 

Az egész világ döbbenten figyeli, ahogy az amerikaiak full sminkben szerepeltetik szépségversenyeiken a kislányaikat. 6 évesen szolárium, magassarkú, póthaj, smink. Ez a téma annyira népszerű, hogy készült róla valóságshow is „Toddlers & Tiaras”, néven, amelyben a résztvevők életét mutatják be. Egyikük volt Eden, aki 6 évesen több mint 300 szépségversenyt nyert meg.

Eden édesanyja azért nevezte ezekre a versenyekre a kislányát mert születése óta tudta, hogy a lánya különleges. A „kiscsillag” egykori menedzsere szerint a lány édesanyja bántalmazta. A kék szemek és a gyönyörű szőke haj miatt Eden számos ajánlatot kapott, amit a gyámja gyakran el is fogadott. Hétköznapi iskola, barátok és babajáték helyett Eden ruhákat, játékokat és bútorokat hirdetett gyerekeknek. Még a saját könyvét is kiadta „A bölcsőtől a koronáig” címmel. Egy ponton Eden azt mondta elég, és abbahagyta a versenyeket.

 

 

 

Ma 18 éves, és még mindig lenyűgöző

Eden abbahagyta a versenyzést és modellkedésbe kezdett. Emellett érdekli a tánc és a színészet. Nem akar gyermekkora boldogtalan időszakaira gondolni, ezért a díjait elrejtette.

„Abbahagytam a szépségversenyeket, mert egy ponton úgy éreztem, hogy nem akarom tovább csinálni.”

 

Szerintetek is gyönyörű?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forras

 

  

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!