Tudtad, hogy a különböző formák és szimbólumok sok mindent elmondanak rejtett tulajdonságaidról? Nézd meg, mi derül ki rólad ebből a tesztből!

A Nap, mint jelkép mindig is különleges helyet foglalt el a vallásban és a különböző népek kultúrájában. Válassz egy napocskát és azonnal fény derül a személyiséged legfőbb jellemzőire!

Ha az 1-est választottad

Te mindig nagyon pozitív vagy és állandóan keresed a lehetőségeket arra, hogy fejleszthesd magad. Nem lehet könnyen letörni a lelkesedésedet és nagyon rugalmas személyiség vagy! Minden helyzetben támogatod a barátaidat és a szeretteidet, de ha valaki a környezetedben nincs egy hullámhosszon veled, finoman eltávolítod a közeledből. Ilyenkor nem bántasz meg senkit, egyszerűen csak azt szeretnéd, ha az igazán jó emberek gyűrűjében állhatnál.

Ha a 2-est választottad

Két kiemelkedően fontos dolog van az életedben: a személyes tér és a tisztelet. Kicsit távolságtartó is vagy, ha olyan emberek közé keveredsz, akik szerinted nem a te értékeid szerint élnek, éppen ezért mindennél jobban értékeled másokban a pozitív tulajdonságokat. Mindig bízz a hatodik érzékedben és továbbra is tartsd távol magad azoktól az emberektől, akik csak ki akarnak használni vagy meg akarnak vezetni.

Ha a 3-ast választottad

Okos vagy, kíváncsi és nagyon bátor! Azonnal beleugrasz az újonnan megjelenő kalandokba és minden friss infót szivacsként szívsz magadba. Jó vezető vagy, a környezeted szereti rád bízni magát és adnak a véleményedre!

Ha a 4-est választottad

Védjegyed az el nem fogyó energia és a nyughatatlanság! Mindig száz és száz ötlet van a fejedben, mindig valami újat akarsz alkotni, véghez vinni. Nem ijedsz meg a kihívásoktól, de mindig jól átgondolod, megéri-e beleugrani egy-egy új kalandba. Imádod az életet és ennek megfelelően is viselkedsz.

Ha az 5-öst választottad

A barátaid biztosan téged tartanak a legszuperebb segítségüknek! Mindig meghallgatod szeretteid problémáit és igyekszel is megoldásokat keresni nekik. Szeretsz adakozni, segíteni a rászorulóknak – egy igazi mindennapi hős vagy! Inspirálod az embereket és nagy intelligenciával rendelkezel, de gyakran nem osztod meg az összes gondolatodat a környezeteddel, csak magadban számolsz el velük.

Ha a 6-ost választottad

Életvidám, az élet minden apró részletét és örömét imádó csaj vagy! Az akadályokra úgy gondolsz, mint megoldandó feladatokra, amik segítenek tanulni valami újat. Nem félsz a kritikáktól –  kifejezetten szereted őket, ha építő jellegűek- és minden helyzetben vidám és szívélyes tudsz maradni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!