Több külföldi lap is foglalkozik a híres asztronómus jövendölésével!

Azt mondják, hogy ez volt az utolsó boldog, szabad hétvégénk, hétfőtől ugyanis kezdetét vette az a hét éves gyötrelem ami a világ végben fog beteljesülni! Eljött az idő, hogy elbúcsúzzunk a béke napjaitól, mert jön a vég! –legalább is ezt mondja a mára rengeteg követőt szerzett asztronómus Dave Meade. A már már ember feletti erőket irányító szerint október 15-ével hivatalosan is kezdetét veszi a vég kezdete, ám a Föld és az élet nem azonnal tűnik el: a hangzatos hétévnyi szenvedés vár ránk a végső megsemmisülésig – írja több külföldi portállal egyetemben az Express.

 

Meade szerint természeti katasztrófák tömkelege fogja el­pusztítani a bolygót. Földrengések, cunamik, hurrikánok – csak néhány dolog, ami elviselhetetlenné teszi majd az életet. Véleménye szerint ennek a nyomait láthatjuk már most: Amerikát sorra érik el a gyilkos erejű hurrikánok, Mexikót pedig hatalmas földrengés rázta meg nemrég.


Mi az a Nibiru?

Egy feltételezett bolygó a naprendszerünkben, amelyet két csillagász – miután megvizsgálták az Uránusz és a Neptunusz mozgását – hibás alapokon nyugvó matematikai számításai alapján valószínűsítettek. A tévedés ellenére a misztikus bolygó gyökeret vert a köztudatban, olyannyira, hogy egy amerikai újságíró külön legendát körített az égitest köré.

Állítása szerint a végső csapást a Nibiru elnevezésű feltételezett bolygó fogja majd jelenteni számunkra, ami egész egyszerűen a Földünkbe fog csapódni. Ezt megelőzően a „biztonság kedvéért” még kitörik a nukleáris háború az Egyesült Ál­lamok, Nagy-Britannia, Oroszország, Kína, Irán és Észak-Korea részvételével. Bár a szakértő ko­rábban szeptember 23-ra jövendölte a vég eljövetelét, később beismerte, hogy tévedett, de a hét éven át tartó megpróbáltatások korának kezdetében már egészen biztos.

Azért szerintünk erre nem kell rágörcsölni, lassan minden hétre jut egy világvége... :)

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!