Döbbenetes történet!

A következő történet egy amerikai férfival esett meg. Nem volt munkahelye, pénze és igazából semmilyen. Jelentkezett egy takarítói állásra a Microsoft-hoz be is hívták a HR-es annyit kér tőle hogy söpörje fel előtt a padlót. A férfi eleget is tett a kérésnek meg is kapta az állást a HR-es annyit kért hogy adjam meg neki az e-mail címét hogy elküldje neki a megfelelő dokumentumokat. 

 A munkanélküli férfi reménytelen elmondta neki hogy valójában nincs számítógépe így emailcíme sem. Szomorúan fogadta a HR-es de nem tudok mit tenni így nem tudta felvenni az állásra.

 Férfi szomorúan sétált ki a multi cégtől összesen 10 $ a zsebében. 

 A maradék 10 dollárját arra költötte hogy vett belőle egy láda paradicsomot amivel a környéken házról házra járva árulta a zöldséget, amiből rövid idő alatt 30 $-t tudod keresni és így folytatta nap mint nap. 

Ahogy egyre több és több pénzhez jutott volt lehetősége saját lakás bérelni majd gondolt egyet, egy merészet és kölcsönzött egy teherautót. Ezzel a teherautóval elindulva szállítmányozó cégét és öt év múlva övé lett az egyesült államok egyik legnagyobb fuvarozó cége. 

Ekkor már túl volt a családalapításon is és úgy gondolta hogy gondoskodik gyermekei jövőjéről és életbiztosítást köt, felhívott egy biztosítás ügynököt hogy kössön gyermekei számára egy kötvényt. Minden rendben volt és a végén az ügynök megkérdezte hogy mi az e-mail címe ahova küldheti a dokumentumokat. A férfi erre csak annyit válaszolt: nincs e-mail címem.

Gondolj bele mi lett volna ebből a férfiból hogy annak idején van saját e-mail címe. Ha szerinte is tanulságos a történet kérlek oszd meg másokkal is szép napot kívánunk!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!