Tarthatatlan volt a feszültség!

Sztárek Andrea két éven keresztül volt képernyőn a Barátok közt-ben, s dr. Morócz Emíliát alakította, most kiderült, miért rakták ki a sorozatból

Információk szerint a színfalak mögött állandóak voltak a veszekedések, az akadékoskodások és a hisztik, legalábbis ezt beszélték az RTL Klub folyosóin. Egy forrás szerint tarthatatlan volt más a munka:

„Folyamatosan kiabált, ha nem tetszett neki valami, tőle volt hangos a stúdió. Haragjának éppen úgy áldozatul estek színész kollégái, mint a készítők. Állandó volt a minősíthetetlen hangnem. Ko­rábban Rozgonyi Ádámmal, aki pár évig volt a sorozat producere, egy párt alkottak, s talán ezért, vagy bármi másért érezte úgy, hogy beleszólhat a történet folyásába” – mesélte egy neve alhallgatását kérő személy.

Sztárek Andrea korábban azt nyilatkozta, hogy kora miatt rúgták ki a sorozatból, ami neki nagyon rosszul esik, ugyanakkor ez nehezen elképzelhető, hiszen Várkonyi András, azaz Vili bácsi sem éppen a kamaszkorában jár. A Bors megkereste a színésznőt, aki elmondta, szemen szedett hazugság, hogy ő kiabált volna bárkivel a stúdióban.

„Egyet nem értés lehet, hogy volt, ez is az alkotófolyamat része, de soha nem emeltem fel a hangomat. Ezek mind koholt vádak! Az sem igaz, hogy én a kollégáimra azt mondtam volna, hogy távozzanak a sorozatból. Igen, gondolom néhány emberről, hogy nem színésznek való, sőt, valójában sem az, mégis ott lehet, de nem is voltam olyan pozícióban, hogy bárkinek a munkájáról dönthettem volna” – mesélte Sztárek, aki annak azért örült, hogy sok kedves levelet kapott rajongóitól, amikor kiderült a távozása.

A sorozat készítői csupán ennyit mondtak az üggyel kapcsoaltban: „Mi vagyunk annyira tisztességesek, hogy nem bántjuk, aki nálunk dolgozott”

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!