Guinness-rekordokat tartó magyar erős ember bemutatta hol él

Nem hittünk a szemünknek mikor megláttuk, hogy milyen körülmények közt él Nick Árpád, akit joggal sorolnak a világ legerősebb emberei közé. Hihetetlen, hogy egy ilyen világsikert elért Árpád, hogy élhet egy 30 négyzetméteres kis lakrészben amely egy kispesti nyugdíjasházban található?

Erre maga az erőművész ad magyarázatot

Amikor minden héten kamionokat húztam szerte a világban, jól kerestem. Ehhez képest rangon alulinak tűnhet, hogy immár két éve ez az otthonom, de jól érzem magam.

Mér több mint 2 éve él itt

Itt én vagyok a legfiatalabb lakó. Igyekeztem úgy berendezni, hogy minden falról a szeretteim nézzenek rám, és olyan szekrénysort vettem, hogy a kupák és az érmek is itt legyenek velem. Ezek a díjak persze, arra is emlékeztetnek, hogy egykor úgy éltem, mint a tücsök, főleg Amerikában, de az is eszembe jut, hogy a tiszteletdíjakból a családomat is segítettem. Elsősorban a fiaméknak akartam megadni mindent. Autót vettem nekik, és a lakásukat is bebútoroztam. Örömmel tettem!

Elárulta, hogy miért kellett ideköltöznie

Nem akartam elmenni Kispestről, és lelkileg csak az viselt meg, amikor tavaly kórházba kerültem. Azóta már befutott két felkérés, jól jönnek, mert a nyugdíjam csak havi 93 ezer forint, de nem panaszkodom. Dohányra, italra sose költöttem, de a rezsi és a szívgyógyszer olyan sokat visz el, hogy alig marad fehérjére. Persze, így sem érzem gyengének magam! Két karitatív csoportban is ténykedem. Az egyikben embereknek segítünk, a másikban állatoknak. Nekem az aktív élet az örömforrásom, és úgy vettem észre, a nyugdíjasház többi lakójára is jó hatással vagyok. Már ezért megérte ide költöznöm!

Szám szerint 5 darab csúcsot tart

Harmincöt évvel ezelőtt 245 kilóval állította be a fekvenyomás Európa-rekordját Nick Árpád, 94-ben pedig világbajnok lett szkanderezésben. Az első Guinness-rekordhoz 1997-ben egy 234 tonnás katamaránt húzott el, öt évvel később pedig egy 60 tonnás Boeing repülőgépet, majd 2004-ben egy 309 tonnás komphajó következett. 2013-ban, 60 esztendősen is felállított egy rekordot: egy kézzel húzott el egy 21 tonnás kamiont.

forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!