Kimondja azt amit sokan nem mernek!

Mindenki szívesen posztolja az előtte utána fotókat, hogy milyen szépen lefogyott, mennyire kigyúrta magát vagy csak átalakított a testét. Egyrészt természetesen büszkeség is és várja az elismerő lájkokat és hozzászólásokat. Viszont Jolene nem ezek közé az emberek közé tartozik. Számára a kigyúrt forma az előtte kép és így érzi jól magát!
 

“Testépítőből testbarát lettem – írja. Ez nem egy tipikus átalakulásról készült fotó. A kimerítő edzések, a sovány csirkehús méricskélése és a proteinshakek birodalmából indultam, de úgy döntöttem, itt az ideje, hogy a társas életet élvezzem inkább. Néhányan azt mondják, jól elengedtem magam, de a boldogságra nem lehet árcédulát ragasztani. Én magamra találásnak érzem ezt az átalakulást, mert ráébredtem, hogy egynél több szenvedélyem is lehet az életemben, hiszen miért ne túrázhatnék egy nagyot mondjuk a Glacier Nemzeti Parkban, és aztán ihatnék meg egy jó korsó sört a barátaimmal? A kockás hasam nem tett boldoggá. Sosem voltam elég jó, és mindig úgy éreztem, fejlődnöm kell. Ma elmentem raftingolni a barátaimmal, és aztán ettünk egy jót, olyat, amit a régi énem meg sem érintett volna.

A tested az egyetlen dolog, ami szó szerint végigkísér az egész életeden. Az értéked és a boldogságod nem attól függ, hány kilóval tudsz fekve nyomni vagy mennyit mutat  a mérleg. Az enyémet az emberek jelentik, akik mellettem vannak, és a mosoly az arcomon.”

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!