Ezért a kutya az ember legjobb barátja!

Az 57 éves Olaszországban élő Maria Margherita Lochi. Aki ismerte tudta, hogy egész életében imádta az állatokat és az állatok is oda voltak érte. A képen szereplő német juhászt is ő fogadta örökbe. Különlegesen szoros kapcsolat alakult ki Maria és a 7 éves kutya közt akit Ciccio nevet adta. A nő hívő lévén minden egyes nap elment a templomba és vele tartott a hálás kutya is, ahol gazdája mellett ült végig csendben és nyugodtan.

 

 

 

Sajnos hirtelen elhunyt Maria, a kutyus pedig egyedül maradt. A temetés alatt Ciccio hűen követte gazdája koporsóját a templomba. A hűséges háziállat a temetés után is elment a templomba, mikor harangoztak.

 

A templom papja Donata Panna elmondta, hogy Ciccio mindig csak békésen ült, soha nem zavarta a hívőket ugatásával. A misék után valaki mindig kiengedte a kutyát.

A Ciccio gazdája halála után az egész falu etette, de szegény állat továbbra is nagyon bánatos volt. Maria halála után pár hónappal pusztult el a kutyus, 2013 februárjában.

Ez a történet is rámutat arra, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ha teheted oszd meg velünk véleményed és esetleg oszd meg ezt a megható történetet családoddal és barátaiddal a Facebook-on.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!