Döbbenetes nyilatkozatot tett Sinkovits Vitay András

Már 17 éve nincs köztünk a le­gen­dás szí­nész, ebben az évben lenne lenne 90 éves. Fia, Sin­ko­vits-Vitay And­rás sze­rint édes­apja nem halt meg, csak másik di­men­zi­óba köl­tö­zött.

Sinkovits-Vitay András meglepő titkokat árult el apjáról, amiket eddig csak a szűk család ismert. A nemzet színésze 2001. január 18-án,  72 évesen halt meg, idén ünnepelné 90. születésnapját.

Sinkovits Imre főként szinkronszerepeket vállaló fia édesapjaapja halála után vette fel a Sinkovits nevet, azelőtt Vitay Andrásként ismerte őt a szakma. A 65 éves férfi nem akarta, hogy apja hírneve miatt élvezzen előnyöket.
András a Best-nek elárulta, hogy szülei szerelme legendás volt, Gombos Kati színésznő és Sinkovits Imre az utolsó pillanatig imádták egymást. Vitay Andrásnak szép emlékei vannak apjáról, akivel mindig jókat beszélgettek.

Sin­ko­vits-Vitay And­rás

'Kilenc üveg borral három éjszaka és három nap alatt végigtárgyaltuk az egész életet.'

A fiatalabb Sinkovics mindig tisztelte szüleit, és állítása szerint, sokat köszönhet nekik. Apja miatt lett a színész, ám 25 éves korában lett a legjobb a kapcsolatuk, hiszen gyakran szerepeltek közösen a Lélekben összenőve című önálló estjükkel.
Sinkovits-Vitay azt is elárulta, hogy szerinte 17 évvel ezelőtt édesapja nem halt meg, csupán egy másik dimenzióba költözött.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!