2016 véget ér...Itt az ideje, hogy visszanézz az elmúló évre, átértékeld és eldöntsd: Mi az amit szívesen magaddal vinnél az újévbe és mit hagynál szívesebben a múltban?

Félelmet, szomorúságot, haragot? Biztosan nem szeretnél- itt az ideje, hogy megszabadulj ezektől! Most kell elengedned a nemkívánatos dolgokat ahhoz, hogy egy szebb év várhasson rád! Vegyél egy mély lélegzetet és próbálj arra koncentrálni, mi mindent szeretnél elkerülni a jövőben. Ha megpróbálsz pozitívan gondolkodni és segítségünkkel hátrahagyod a rosszat, ragyogó éved lesz!

Ha ezt a 10 egyszerű dolgot megpróbálod elhagyni, kiűzni az életedből biztosan egy sikeres és boldog év vár majd Rád!

1.Engedd el a gondolatokat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy érezd értéktelen és nemkívánatos vagy mások számára!

2.Engedd el a bűntudatot, ne bánkódj a régi rossz döntéseken, hibákon, koncentrálj a jövőre!

3.Hagyj fel a szokással, hogy mindig mások az elsők az életedbe. Nem számít önzőségnek, ha nemet mondasz néha, és magad kíméled.

4.Hagyj fel a fafejűséggel! Nem minden fekete vagy fehér, jó vagy rossz. Élvezd és értékeld a kontrasztokat!

5.Engedd el a múltad! Ne vágyj visszafelé, arra törekedj, hogy megtaláld, a jövő mitől lesz szebb.

  1. Hagyj fel a versengéssel! Ne azt nézd, hogy mennyien gazdagabbak, sikeresebbek nálad. Arra gondolj, mennyien lennének a helyedben!

7.Engedd el a haragod! Bosszúsan tölteni akár pár órát is valaki miatt! Badarság. Bocsáss meg volt szerelmeidnek, családodnak.

8.Hagyj fel az öngyűlölettel! Kit érdekel, hogy hány kiló vagy és hogy görbe az orrod? A szeretteid külsődtől függetlenül szeretnek, értékelnek és szükségük van rád.

  1. Hagyj fel életed betervezésével! Ne készíts túlságosan hosszú távú terveket, mert merevvé, idegessé tesznek. Ha nem a kívánt időpontra sikerül valami, sem dől össze a világ!
  1. Engedd el a gondolatot, hogy megváltoztathatod a világot/az embereket! Mindenre és mindenkire sosem lesz energiád, próbálj a közvetlen környezeteden változtatni. Tedd meg ami tőled telik, de ne vegyél túl nagy terhet a válladra!

mindenegybenblog.hu © Minden jog fenntartva.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!