Egyetértesz vele?

Nem mondjuk azt, hogy minden férfi utálja ezeket a dolgokat a nőkben, de sajnos ki kell jelenteni, hogy nagy általánosságban tényleg ez a helyzet!

1. Kérdés, amire nincs jó válasz
„Drágám, nem látszom túl kövérnek ebben a ruhában?” – ez egy tipikusan olyan kérdés, amire nem lehet válaszolni. Ha lebeszéljük a ruháról, akkor rosszkedvű lesz a párunk, ha megdicsérjük, hogy milyen jól áll rajta, akkor meg azt mondja, hogy hazudunk. Ezért az a legjobb, ha a nők fel sem teszik ezt a kérdést.
 
2. Ha várni kell rá
A bevásárlóközpontokban gyakran látni ilyen szituá­ciót: az üzletek tele vannak lázasan válogató nőkkel, akik megfeledkeznek arról, hogy a pasijuk a bolt előtt ácsorogva rájuk vár. Sajnos nem lehet a nőkkel megértetni, hogy semmit sem utálnak a férfiak jobban, mint várni.
 
3. Ha összevész az anyóssal
Minden férfi szívesen látogatja meg az anyukáját. De előfordul, hogy a szívük választottja összekülönbözik az anyóssal, és persze mindkét fél tőle várja, hogy igazságot tegyen. Pedig jobban tennék, ha egymás között tisztáznák a dolgot, ha őszintén szeretik a fiukat/párjukat. Mi pedig tegyük világossá, hogy egyikőjüknek sincs joga dönteni a mi életünkről!
 
4. Ha zavarja a dolgában
A férfiak utálják, ha megzavarják őket szerelgetés, a hobbijuk gyakorlása vagy éppen egy érdekes cikk olvasása közben, főleg, ha nem is annyira fontos az a dolog. Kiesnek a gondolatmenetből, elszáll az ihletük, elmegy az egésztől a kedvük.
 
5. Ha nem ismeri el, hogy hibázott
A férfiak nem szeretik, ha a nők nem vállalják a cselekedeteikért a felelősséget, és nem ismerik el, hogy valamit rosszul csináltak. Legyen annyi becsület bennük, hogy bevallják, ha hibáztak, mert ezzel sok vitának lehetne elejét venni!
 
6. Ha hazudik
Sok nő azt hiszi, ismeri a férfit, akivel régóta együtt él. Lehet, hogy így van, de a férfi is jól ismeri a nőt, és rájön, ha élete párja nem mond igazat, vagy valamit el akar hallgatni előle.
 
7. Ha a nő féltékenykedik
Különösen idegesítő a férfiak számára, ha féltékeny a párjuk. Egyrészt kellemetlen helyzetbe hozza a férfit a barátok előtt, másrészt úgy érzi, hogy korlátozza a párjuk a szabadságukat. Egy kis csipkelődés még jót tehet a kapcsolatnak, a telefonos ellenőrizgetés és a holmik közötti kutatás azonban elfogadhatatlan a férfi számára.
 
8. Ne lásson bele a férfi fejébe
A férfiak nem gondolatolvasók, és nem is lesznek azok. Pedig sok nő elvárja a párjától, hogy az legyen, és megsértődik, ha kiderül, hogy a szerencsétlen nem találta ki magától, mit akar a nő.
 
9. Ha folyton morog
Vörös posztó a férfiak szemében, ha állandóan dünnyög a párjuk. Ezzel csak azt éri el a nő, hogy véglegesen elveszti a vonz­erejét, és a férfi kitér minden vita elől, ráadásul kikapcsolja az agyát. A férfiaknál is van tűréshatár, ha ezen túlmegy valaki, akkor bevágják maguk mögött az ajtót.
 
10. Ha meg akar változtatni
„Ne próbáld megnevelni azt a férfit, aki már nem hord pelenkát” – tartja a régi mondás. Pedig sok nő hiszi, hogy megváltoztathatja élete párját. Ezzel legfeljebb azt érhetik el, hogy a férfiak megjátsszák magukat. Vagy ne éljenek velünk, vagy fogadjanak el és szeressenek bennünket úgy, ahogy vagyunk!
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!