Te hiszel a túlvilágban?

Érezted már, hogy nincs senki a lakásodban és mégis mintha figyeltek volna? Hirtelen hideget éreztél pedig ment a főtés az egész házban? Furcsa hangokat hallasz pedig nincs aki okozhatná? Okozhatják szellemek is, de most ebből a 10 jelből megtudhatod, hogy tényleg szellemek vannak e nálad vagy csak a képzeleted játszik Veled!

1. Különös zajok bizonyítják, szellem jár a lakásodban

A furcsa és váratlan koppanást, kopogást, recsegést a szellemek okozhatják. Lépteket is hallhatsz, sőt akár sóhajokat is, amire azt gondolod, csak hallucinálsz. Nem, tényleg hallottad.


2. Kinyílnak az ajtók

Biztosan tudod, becsuktad a szekrényed ajtaját, aztán azt látod, mégis nyitva áll. Nem magától történt, a szellemek gyakorta nyitogatják az ajtókat.


3. Lekapcsolódnak a lámpák

Furcsán villognak a villanykörték, sőt az is lehetséges, hogy fel- vagy lekapcsolódik valamelyik lámpa. Nem magától történik, ez újabb jele lehet a szellemi jelenlétnek.


4. Furcsa árnyékokat vethetnek a szellemek

Egyetlen pillanatra furcsa árnyékot látsz, azt gondolod, csak a képzeleted szüleménye. Nem tévedtél most sem – újabb jel a szellemre.


5. Mintha megérintettek volna

Lehet olyan érzésed, mintha nagyon finoman megérintették volna a vállad, vagy a hajadat simították volna meg. Nem láttál semmit, de érezted az újabb jelet.


6. Szokatlan illatot érzel

Furcsa, ismeretlen illatot érzel az orrodban. Lehet kellemes és kellemetlen is. A szellemek az illatokkal is üzenhetnek.


7. Hideg és meleg foltok

Lakásod hőmérséklete mindenhol azonos, mégis foltokban hidegebbet érzel, mint máshol. A hőmérsékletkülönbség is lehet a szellem jelzése.

 

8. Nyomtalanul eltűnnek a dolgaid

Amikor még emlékszel is rá, biztos helyre tettél egy számodra fontos tárgyat, aztán soha többé nem találod meg, az is jelzés, hogy szellem jár a lakásodban.


9. Mintha figyelne valaki

Előfordulhat, olyan érzés fut rajtad végig, mintha valaki figyelne. Körbenézel és persze semmit sem látsz. A különös érzet újabb bizonyítéka a szellem létezésének.


10. Az állatok megérzik a szellemeket

Házi kedvenced különös viselkedése szintén igazolja a szellem jelenlétét. Az állatok ugyanis sokkal érzékenyebbek és fogékonyabbak a szemmel nem látható világ létezésére.

Forrás: nlcafe.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!