Ismerd fel a tökéletes társat!

 

Szerintem nem vitatkozik senki azzal a ténnyel, hogy szerelmesnek lenni a világon az egyik legjobb dolog szerelmesnek lenni, írtunk is róla, hogy milyen erőket képes megmozgatni egy szerelmes ember. Ez az elsöprő, semmihez sem hasonlítható érzést ki ne szeretné átélni? Ilyenkor azért a rózsaszín köd ellenére megfogalmazódik a kérdés az emberben, hogy Ő lesz az igazi? Vele leélhetném az életem? Ezekben a kérdésekben próbálunk segíteni, hogy mik azok a jelek amiből sejtheted, hogy egy olyan ember mellett vagy aki mellett kell.

 

Tisztelet
Igen sajnos ma már ez sem alap dolog a kapcsolatokban de az egymás kölcsönös tisztelete nagyon fontos. Olyan ember mellett soha nem lesz boldog életed akit nem tisztelsz, nem bízol benne és nem igaz ez fordítva.

Közös érdeklődési körök
Az ellentétek vonzzák egymást. Ez tud igaz is lenni, de muszáj olyan kapcsolatot találni az érdeklődési körötökben amiben együtt örömmel tudtok időt tölteni.

Titkok
Felmérések szerint az őszintébb párok sokkal megbocsájtóbbak a másik felé és e miatt tovább is maradnak együtt.

Féltékenység hiánya
Jó nem azt mondjuk, hogy nincs az emberben egy kis szerelemféltés. Ám ha nem visszük túlzásba, megbízunk a másikban sokkal boldogabb kapcsolat elé nézünk. Tudjuk nem könnyű de ha nem vagy féltékeny a párodra és megbízol benne garantáltan hosszabb lesz a kapcsolatotok.

Kompromisszumképesek vagytok
Minden pár életében fordulnak elő olyan döntések amelyeket máshogyan látják és nem értenek benne egyet. Ekkor ha képesek vagytok a másiknak engedni biztos lehetsz benne, hogy fontosak vagytok egymásnak.

Ismeret
Mikor egymás rezdüléseiből is értitek egymást akár napokkal a megismerkedésetek után tudni fogod hogy ő az akit eddig kerestél.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!