A betilthatatlan dopping ami ellen nem lehet védekezni!

 

Hosszú Katinka mellett nem lehet elmenni ma már szinte senkinek. Sikert sikerre halmoz, pedig nem is olyan rég még fel akart a adni a versenyszerű sportot, de tavaly 27 évesen felért a csúcsra, pedig ilyenkor már inkább abba szokták hagyni az úszók, ám Katinkának úgy látszik messze még a vége. Nem véletlen, hogy folyton felröppen a hír hazai, de főleg nemzetközi sajtóban a doppingolásáról. Egyre inkább nyílt titokként kezelik, hogy a nagy országok sportolói csak a legkorszerűbb doppingolási formákkal képesek ezekre az eredményekre. Vajon akkor, hogyan képes legyőzni ezeket az orvosok által (eddig nem bizonyítottan) mesterségesen tuningolt sportolókat?

 

Mindenkit el kell keserítsek, de Hosszú Katinka is doppingol!

 

Ki kell mondani, hogy ezek az eredmények doppingolás nélkül elérhetetlenek. A mi Katinkánk az Iron Lady is doppingol ezt beláthatjuk a következő sorok után:

Katinka szerelmes a férjébe ezt a vak is látja. Aki látta őket edzés közben tudja mire gondolok. Shane iszonyúan, eszméletlenül hajtja Katinkát, mégis mikor egy edzés végén hulla fáradtan Katinka ránéz a vörös fejjel ordibáló férjére látszik a szemén, hogy szerelmes. Nem arról a facebookról visszaköszönő nézésről beszélek ami a kirakatszerelmesek arcán tükröződik, hanem igazi mindent elsöprő szerelemről!

 

 

Magyarázatként sok életkutató vizsgálatai bizonyítják, hogy a szerelmes emberek szervezetében olyan kémia hatások indulnak meg amelyek egyrészt fájdalom csillapítóként másrészt pedig teljesítményfokozóként jelentkeznek. Volt már szerelmes? Vette volna hátára a világot? Igen?  Akkor érti már miért képes ilyen teljesítményekre Hosszú Katinka...

 

OSZD MEG TE IS HA ÚGY GONDOLOD, HOGY A SZERELEM EREJE CSODÁKRA KÉPES!!! :)

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!