Mutatjuk, hogyan segíthet a beteg Csabinak!

Kedves emberek! Végső elkeseredésemben írok nektek, már nem tudom, hogy kihez fordulhatnék. Ti vagytok az utolsó reményem, hogy életben maradhassak! Nem akarok ilyen fiatalon meghalni, még csak 27 éves vagyok! Könyörgöm segítsetek! Minden megosztás rengeteget számíthat!

Ti vagytok az utolsó reményem a betegségem 'gyógyulásához'! Van egy autoimmun betegségem (devic syndroma) ami annyira ritka,hogy a magyar egészségtudomány nem sokat tud a devic-ről! 5 éve vagyok beteg viszont most lángolt fel a betegségem amit sürgősen kezelni kellene, nem szeretnék 27 évesen ágyba kerülni vagy rosszabb esetben a föld alá...A magyar orvosok lemondtak rólam azzal a címszóval,hogy nem tudnak velem mit kezdeni, hazaküldtek,felírtak egy gyógyszert(immuran) és annyi. Kontrollra is kellene járnom vérképet is kellene 3 hetente nézetni,MR-t is kellene csináltatni 5 havonta de nincs kezelőorvosom! A bal oldalam kezd lebénulni ami mára már sajnos eléggé látványos,végtagjaim zsibbadnak a nap 24 órájában,izom/csontfájdalmaim szoktak lenni ami igen csak fájdalmas tud lenni,nem mellesleg inkontinenciával és légszomjjal küzdök! Németországban tudnának segíteni rajtam,viszont annak igen csak magas az összköltsége :( átszámítva 2 millió forintra lenne szükségem a 'gyógyulásomhoz'...dolgozni nem tudok mivel a bal oldalam annyira gyenge,hogy képtelen lennék rá! A nyaki gerincvelőmben gyulladás van,ez miatt úgymond erőlködnöm se szabad... Kérek minden jólelkű embert,hogy aki tud az segítsen nekem,hogy ne kelljen ágyba kerülnöm vagy a föld alá! Köszönöm Szépen!

 Számlaszám:1160000-600000000-77164319

IBAN szám: HU26116000060000000077164319
 
SWIFT : GIBA HU HB (páromé) Balogh Zsófia Anita
 
Még egyszer köszönöm, ha valamilyen formában tudtok segíteni!
 
Balázs Csabát, ITT is támogathatod: www.gofundme.com

Kérjük az olvasóinkat, hogy legalább egy megosztással próbáljunk segíteni ennek a kedves fiatalembernek, hátha eljut olyanhoz aki tudna rajta segíteni!

A jó Isten adjon erőt Csabinak!

Csabi facebookja: https://www.facebook.com/balazsscsabi.csaba?fref=ts

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!