Nem mindennapi csodálatos történet!

 

Marc és Beth Hadden boldogan élnek két fiúgyermekükkel. A pár már régóta szeretett volna egy kistestvért a fiúknak, de az orvosok elkeserítették őket, Marcnak valószínűleg nem lehet már gyermeke

Miután beletörődtek, hogy már nem születhet közös gyermekük elhatározták, hogy megpróbálnak az adoptálással, de ez egy hosszú és nehéz folyamat ami elrettentette őket. Maradt a további próbálkozás hátha tévednek az orvosok.

 

 

A hosszú eredménytelen évek elvették a pár kedvét a családbővítéstől

Marc tűzoltókén dolgozik a helyi tűzoltó állomáson és egy nap riasztást kaptak. Egy terhes nőhöz riasztották, mivel elfolyt a magzatvize, de képtelen bemenni a kórházba. A helyszínen kiderült, hogy nincs idő bevinni a nőt a kórházba és végül Marc segítségével jött világra a tündéri kislány. A férfivel madarat lehetett fogadni, olyan boldog volt az aznapi eseményektől.

 

 

Másnap Marc meglátogatta a csöppséget és anyukáját a kórházban, érdekelte, hogy jól vannak e. Örömmel látta, hogy mindketten rendben vannak, de az édesanya bevallotta a férfinak, hogy örökbe szeretné adni lányát.

 

 

Marc egy jelnek vette a történteket és még az nap rohantak párjával, hogy regisztráljanak az örökbefogadásért felelős hatóságnál. Hihetetlen módon pár nap után Marc és Beth hivatalos szülői voltak a kicsi Gracenek.

 

 

A két fiú, Will és Parker is nagyon örül a kishúguknak. Mark pedig büszkén meséli, amerre jár, hogy ő hozta világra a kicsi lányát.

 

 

Néha a sors egyértelmű jeleket küld, csak észre kell venni. Csodás, hogy a kis Grace pont ahhoz került, aki születésénél megmentette az életét.

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!