De szerintünk Ön is így döntene...

Abby (4 éves) New Yorkban él. Mindig mosolyog, azonban a mosolygós arca szörnyű igazságot rejteget. A kislány leukémiában szenved, egy olyan betegségben, ami főként a gyerekeket támadja meg. A szülők a kislányt egy speciális kórházba kellett szállítaniuk, ahol a helyzettől függetlenül próbálják megadni a beteg gyerekeknek a lehető legtöbbet, hogy ők is élvezni tudják életük utolsó hónapjait.

 

 

Abbynak van egy kedvenc orvosa – Matt Hickling. A beteg kislány minden nap odamegy hozzá, még akkor is, ha nincs szükség különösebb konzultációra. Annyira szereti őt, hogy már 4 éves kora óta arról álmodozik, hogy egyszer majd össze fognak házasodni.

Egyik este, a kislány kiöntötte szíve titkát az édesanyjának.

A következő találkozáskor a kislány már eldöntötte, hogy nyilvánosan is bejelenti a szándékát, hogy feleségül menne az orvoshoz. A kislány már a jegygyűrűt is kiválasztotta. Matt, amikor tudomást vett a dologról, azonnal elkezdte megszervezni az “esküvőt”. Meg akarta lepni a jövőbeli menyasszonyt.

A következő napon meg is szervezték az esküvőt. Matt és a kórház személyzete tökéletes meglepetést készítettek a kislánynak.

Abby egy gyönyörű fehér, menyasszonyi ruhát kapott és Matt is elegánsan felöltözött. Menyasszonyi csokra is volt!

Amikor a kislány belépett a terembe, ahol lezajlott a “szertartás”, minden oldalról virágszirmokat dobáltak, majd a rokonok és a vendégek hangosan gratuláltak az új párnak. “Hozzámjössz feleségül?” – kérdezte a vőlegény. “Igen!” – Kiáltotta hangosan a kislány, majd megölelte a vőlegényt.

A házastársak felhúzták a gyűrűt, majd megkóstolták az esküvői tortát.

Matt később ezt írta: “Remélem, hogy Abby családja boldogan fog visszaemlékezni erre a napra, még a legnehezebb pillanatokban is. Természetesen én soha nem fogom elfelejteni őt!”

Itt pedig az esküvői autó látható. Ez a másik ajándék, amit a vőlegény készített a beteg szeretőjének.

Matt Hickling talán a legjobb orvos a világon. Megértette, és tett azért, hogy ez a beteg kislány ne veszítse el bátorságát és reményét. Betegsége azon a napon egy pillanatra feledésbe merült. Ha téged is mélyen megérintett ez a történet, akkor oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!