A férfi határa után a végrendeleten mindenki megdöbbent!

 

A közel 70 éves Marcel Amphoux  nem élt fényűző életet aminek köszönhetően igen sok pénzt tudott megtakarítani. E mellett a szüleitől örökölt egy ma már igen értékes földdarabot az egyik alpoki síparadicsom közelében.

 

 

2010-ben megismerkedett, a nála 21 évvel fiatalabb, Párizsban élő  Sandrine Deviallard-dal. A nő meg szerette volna venni Marcel telkét, de a férfi nemet mondott erre a nő meghívta egy vacsorára. Furán nézett ki a jól öltözött hölgy és a szerén idős férfi, de ez őt nem zavarta.

 

 

Egy év múlva már össze is házasodtak amit senki sem nézett jó szemmel, pláne úgy ,hogy a nő továbbra is Párizsban élt, és nem találkoztak nagyon sűrűn.

 

Egy újabb év múlva a pár és két barátja kirándulni indultak és balesetet szenvedtek amit csak az idős Marcel nem ért túl. A család és a barátok is azt beszélték az özvegynek volt köze a halálához.

 

 

A temetésen Sandrine borzalmas zokogásba tört ki, de pár nappal ez után már nem is ált szóba a családtagokkal.

Nem sokkal később előkerült a végrendelet amiből kiderült, hogy minden vagyonát a családtagjaira és barátaira hagyta.

Sandrine nem kapott semmit.

Sandrine a bíróságra vitte az ügyet azzal, hogy a végrendeleten hamis az aláírás. Most, négy évvel később megszületett a bírósági végzés, miszerint az aláírás hiteles volt.

Van még igazság a földön...

Forrás:csodalatos.co

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!