Legalábbis ezt állítja...

A német professzor asszony, Johanna Budwig, 1951-ben felfedezte a rák gyógymódját. A tudóst 6 alkalommal jelölték Nobel-díjra, és 2 doktorátust szerzett, egyiket orvostanból a másikat gyógyszerészetből. Egész életét a rákos betegek gyógyításának szentelte, és sikeres gyógyításainak híre messze eljutott.
A gyógyítás során nem mérgező összetevőket használt, amelyeknek nincs káros mellékhatása. Azonban a felfedezése nem volt nyereséges a gyógyszergyártók számára, ezért  a gyógymódot titokban tartották.

A rákra adok választ, de az amerikai orvosok nem fognak meghallani. Eljönnek, megfigyelik a módszereimet, és elismernek. Aztán különleges üzletet akarnak kötni, hogy megvegyék a hallgatásomat, és sok pénzt keressenek. Nem adom el a gyógymódot, ezért minden országban nem kívánt ember vagyok “- mondta Dr. Budwig.

A rákgyógyászat alapja a hazugság!

Nem szabadna meglepődnünk, hogy a gyógyszeripar ezeket a felfedezéseket ismeri és szemmel tartja, mert ha egy rák gyógymódot találnak fel, olyan anyagok segítségével, ami mindannyiunk számára elérhető, akkor hogyan tudnának meggazdagodni? Ez a legjövedelmezőbb betegség az emberiség történetében, és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy így is maradhasson.

Mindannyian ki vagyunk téve a túlzott mértékű mérgeknek, a sugárzásnak és az elsavasodásnak (a mérgek, gyógyszerek és a rossz táplálkozás miatt), és ez a szentháromság élteti a rákot. A rákos sejtek ilyen környezetben fejlődnek a legjobban. Amikor ez az állapot eléri a végső stádiumot, testünk savas lesz, és a vér oxigén felvételének és szállításának képessége jelentősen csökken. Egészséges ember vérének oxigénszintje 98 és 100 között van, míg a rákos betegeknél megdöbbentő 60.

Az oxigén hiánya a rákos páciens vérében olyan hulladékokkal kerül helyettesítésre, mint a szén-dioxid. Ez oxigénhiányhoz és a tumorok kialakulásához valamint a sejtek mutációjához vezet. A sejtek azért mutálódnak, hogy ilyen körülmények közt mégis energiát nyerjenek a cukor feldolgozásának folyamatához. Ez a biokémiai szempontból “tiszta” folyamat, és a fermentációs hulladéktermékek, amelyek felszaporodnak a szövetekben, még nagyobb toxicitást okoznak. Ez még inkább savassághoz és a sejtek oxigénhiányához vezet. Mindez elkerülhetetlenül okozza a rákos sejtek elszaporodását. Ezek az állítások nem kitalációk, hanem valódi tudományos meggyőződésen alapulnak, és a Nobel-díjas 1932-ben, Dr. Otto Warburg bizonyította be.

A rák elleni küzdelem legfontosabb eszköze az oxigén, és Dr. Budwig követi ezt az elvet. Az ő protokollja magában foglalja az oxigénellátás növelését és a test pH-szintjének lúgos állapotba állítását, és sokkal eredményesebb, mint bármely más kezelés. Miután sikerült lúgos környezetet teremteni a szervezetünkben, vérünket oxigénnel pumpáljuk, ami a mutált ráksejtek kiéheztetéséhez és halálához vezet.
A Budwig protokoll a lenmagolaj és a túró keverékének használatán alapul. Azt is felismerte, hogy az úgynevezett “egészséges” diéták, a zsíroktól megfosztva, többet ártanak, mint használnak, Megszüntette az egészségtelen zsírokat és ételeket, amelyek csökkentik az oxigén szintjét, és az egészséges, gyógyító élelmiszerekre koncentrált. Kiemeli a napfény hatásának fontosságát, mivel ez a D3 természetes forrása – és megfelelő mennyiségben rákellenes vitamin.

A Budwig-féle rákellenes gyógymód

Dr. Budwig gyógymódja két szakaszból áll.

Az első szakasz természetes folyamat, ahol a túróban lévő szulfhidrilcsoportok és a lenmagolajban lévő telítetlen zsírsavakhoz kötődnek egymáshoz. Dr. Budwig úgy találta, hogy a szervezet a lenmagolajból a pontos mennyiségű Omega-3-t szintetizálja, amire a szervezetnek szüksége van. “Ezeknek a zsírsavaknak a hiányában a légzőszervek nem képesek működni, és a személy megfullad, még akkor is, ha oxigénben gazdag levegőt kap. Ezeknek a telítetlen zsírsavaknak a hiánya számos fontos funkciót hátráltat. Először is csökkenti a rendelkezésre álló oxigén felvételét. Nem tudunk túlélni levegő és élelmiszer nélkül; És ezek nélkül a zsírsavak nélkül sem tudunk túlélni. ” Az általa tervezett gyógymódot általában szájon át fogyasztották, de végstádiumú esetekben Dr. Budwig a lenmagolajat eném formában adagolta.

A Budwig-módszer második szakasza egy speciálisan tervezett étrend körül forog, amelyet legalább 6 hónapig kell követni.

Keverjünk össze 1 evőkanál lenolajat és 2 evőkanál szerves, alacsony zsírtartalmú túrót 50 kg testsúlyonként. A dózist azonban az egyedi tünetek és a betegség súlyossága szerint kell beállítani.

Egy percig keverd a lenmagolajat és a túrót egy merülő keverővel, ne próbálkozzon manuálisan. Csak egy keverőgép adhatja meg a szükséges konzisztenciát. Ezután egy csésze kávéhéjba néhány evőkanál barna vagy aranyfehér magot kell darálni egy percig, hogy egy levegős, port kapjunk. Öntsük a keveréket egy tálba, és adjunk hozzá olaj- és túró keveréket. Mindent össze kell keverni egy fakanállal (nem fém), amíg össze nem keveredik teljesen. Ebből együnk naponta egyszer!

Fontos! A frissen őrölt lenmagot 15 percen belül el kell fogyasztani;

A táplálkozás és további tippek

    Mindenképp gondoskodj az elegendő mennyiségű napsütésről.
    Csak tisztított vizet igyál a kúra alatt;
    Iktasd ki a húst, a cukrot és az állati zsírt a táplálkozásodból;
    Távolíts el minden előre elkészített ételt az étrendedből;
    Csak friss és bio gyümölcsöket és zöldségeket fogyassz;

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!