Drasztikusan megváltozik az időjárás!

Élvezd ki a mai csöndes időjárást, mert kemény napok jönnek. Vasárnap már napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, beborul az ég, és nyugat felől egyre többfelé elered esőzés. Késő délutántól megerősödik az ÉNy-i szél. 15 és 20 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

23.-án, a nemzeti ünnepünkön erősen felhős, borult lesz az ég, és országszerte számíthatunk esőre. A középső és a keleti tájakon nagyobb mennyiségű csapadék várható. Erős, az ország nagy részén helyen viharos lesz az ÉNy-i, É-i szél. Erős lehűlés valószínű, sok helyen a 10 fokot sem éri el a maximum - ez a december eleji napközbeni időjárásnak felel meg, tavaly előfordult ennél enyhébb nap is az év utolsó hónapjában.
Élvezze ki a szombati enyhe időt, mert sokáig nem lesz része ilyenben

Kedden lassan csökken a felhőzet, de főleg a nap első felében még előfordul eső, záporeső. Délutánra kissé mérséklődik az erős légmozgás. 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán sok napsütésre, felhőátvonulásokra számíthatunk. Az ÉK-i szél megélénkül. 10-11 fok körül alakul a hőmérséklet délután.

Csütörtökön napos, hűvös idő valószínű. Reggel már több helyen lehet fagy, és délután is csak 10 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!